游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
成日覺得佢睇少JFFT成日踩佢地
唔只佢一個,試當真其他人都比到觀眾呢個感覺
好似好睇唔起jfft,每次請佢哋上嚟就係當傻仔咁笑鳩佢哋
連登真係多戇鳩 咁都唔撚明 買完層樓我可以話層樓係我嘅 同歌例子一樣 唔關名唔名事 你條柒頭就喺度帶風向改我諗法
係你自己舉個ON9例子自己話人改你諗法證明你D論證廢仲怪9人
游狗同佢嘅分別係一個有得做上市公司老闆另一句無
本身都陰d陰d咁串jfft柒頭傻鳩 jfft就話冇所謂
調返轉串返試當真轉頭就即刻起撚哂鋼啦
講緊擁有 你就講改唔改名 點睇你都係邏輯有問題嘅傻閪戇鳩仔
真心,家下你屌我老母,我係唔係要對你有情緒發晒癲屌返你老母互屌先安樂?
都係個句,10個account屌修哥,可能背後5個係同一個人
如果你係知道,你仲嬲d咩
再者
佢唔上網睇人點講佢,點樣影響到佢現實生活?
咩原因影響到佢,佢自己最清楚,係佢自己最介意
試問全世界有邊一個人會得到全世界嘅人認同?
呢點都睇唔清,食得屎啦
咁擁有個胎同製造個胎係唔係同一樣野黎? 姜逼D歌美其名最多咪人工受孕講撚到自己整歌好撚辛苦,懷才不遇咁,人地IAN林家謙落手落腳曲詞編監係咪叫上帝呀? 咩偶像就有咩質素既FANS
lm
游狗睇得自已太重 根本無撚人理佢 但佢自已發大黎睇 on9仔
比喻都唔撚識 喺度串鳩人 同你啲冇邏輯嘅人講嘢有啲辛苦 不要算啦 當你贏 首歌唔係佢嘅
件MK妹覺得修仔睇落夠alpha掛
玩夠老咗都係搵毒撚埋單
真係真
黑人憎到極致,其實係黑人憎過d hater, 根本佢內心同以往一直都係做緊hater,hate 緊世上業界網絡所有野,分分鐘仲有可能用d 連登ac 唱衰人o個隻
仲有得見T1 全隊
依家係你個比喻好撚廢呀買完樓間屋係你呀,但個製造商係邊個呀? 曲詞編監比你食撚左呀? 定係佢一手一腳打造佢所謂既胎出黎呀? 講撚到自己好撚辛苦無人欣賞,自己唱到成PAT屎咁緊係辛苦啦,幫佢錄音既都未撚投訴自己就快職業性失聰,剩係負責唱都咁撚多怨言,你見唔見自己一手一腳打個胎出黎既IAN林家謙有咁多廢話呀? 得把閪口
簡單講就EQ低囉
得啦知你買完層樓唔會話層樓係自己 係嗰製造商 知你係啲冇邏輯嘅人就夠 唔使打咁多嘢證明自己係個戇鳩仔因為冇人會睇
買完層樓就可以改埋層樓個發展商係自己,你都幾犀利呀買完架車都可以話架林寶堅尼係自己整架,出色呀你
你係咪出街買個飯,之後會話今晚晚餐係自己整?姜逼D FANS真係好撚有趣
姜幾時有講過自己整 又嚟玩老屈 你真心有病建議睇睇醫生
不嬲都講緊擁有係你條撚樣講改名先 自己講完都唔撚記得 又冇邏輯又冇記性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞