游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
依家黎玩下 YouTube
要俾你哋班網民 你哋d fans 日屌夜屌
條氣點頂
講咗咁耐到底有冇人有精華
估唔到IQ77竟然會係螢幕面前將巨嬰修比下去
就好似上連燈講道德咁

Jump都唔掂
賣屎忽
負責唱歌但扮哂大師咁 成日講第幾胎
唔知以為曲詞編監都係佢
修繼續走火入魔只會變成丁蟹
游狗應該一早收皮
一開始睇試當真都係睇豪賢
睇兩個老板仲開心又好睇
游狗應立即退出試當真
護 做咩完全唔提床狗
米少做朋友真係一流
平時同JFFT相處都寧願扮弱智做下把位同班friend 開心下
人地做左老細點會聽人講,似老細格十足啦
同感 千祈咪比呢種人彈

唔否認佢係醒目 但啲行為真係令人討厭

成日好似袋錢入你袋咁 眾人皆醉佢獨醒

toyz又係呢種 但佢仲黑人憎啲 因為呢條友門面嘢都唔做

擺明睇人唔起個隻
其實單野係咪淨係關一個直播事
captv 片場風雲
成班觀眾為咗氹牙修 顛倒黑白都要話係米爺閪口
米爺閪口係邊?叫佢豁達啲?
已經睇到好多人其實係支持佢
但係佢偏偏要放大Hater
好少留言

但係follow 左一排 想講幾句
游學修 你經常話你認知自己多人鐘意 多人留言支持你
不過自己有潔癖 見到1%留言有屈你 都好唔舒服

但係鏡頭前既你 擺幾多時間讀或者比注意呢班支持緊你嘅人, 反之 你比幾多attention 個1%無中生有既Hater?

我真心覺得你繼續咁樣用你嘅時間精力去反1%既Hater, 其餘99%支時你既人比例會越少

你個問題其實一句講完,有人屈9你,用十秒澄清,再用剩低過五十秒,將注意力 精力 多謝 感謝 討論 支持你既人 想聽既topic 完

知道你會睇 加油 比90% credit 正面既人 否則只會越來越少, 同你想要嘅世界相反
完全認同!
真喎米爺句句都講得好啱仲要屌返佢閪口
偏偏啲網民最中意呢啲口爽意氣說話當真理
謝霆鋒起碼真係明星相 個樣靚仔
識寫歌 串得起
但遊 真心 樣唔靚仔冇觀眾緣 演技彌補唔到個外表
又要eq低 咁玻璃心
根本唔係食呢行飯
佢同另外個嘴唇好白個條友一樣
游狗一朝得志語無倫次

至少佢都幸運啦,把握到機會上到位,又食埋女下屬Jessica

仲要咁嘅閪樣,知唔知醜呀?

所以啲人話佢過氣,回晒堂,其實係佢自己都承認
佢自己搞NTR嗰陣時都加咗一個目標係寫住整試當真電影 如果覺得網片真係等於電影 就唔會有呢個目標
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞