游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
你試下當年謝生既行為
再配上游生既外貌
吸引力法則,越在意反同負面個邊個人越反越負面
jfft同馬介休合作個vibe最夾
使撚睇游馬車面色咩
真…之前佢直播話jfft係一班柒頭 on9! 叫大家好好珍惜

一啖砂糖一啖屎?

係咪否定緊jfft咁多年努力?原來咁多年勤力直播、搞活動係柒頭行為?心諗洗唔洗你呼籲大家珍惜?識貨的自然會識。
唔講以為jfft係游馬車培育出嚟
游學修係藝人? 仲以為已經唔係
呢單嘢真係好撚好笑,仲要作返首等你下火先係畫龍點睛
有呀 淨係冇咗part 2咋嘛
重點係‘你搞到佢唔緊要,你搞到我呀嘛‘(睇番白卡英雄show)
屈咗咩
咁大篇嘢 你一句都駁唔到喺度講啲唔知乜鳩嘢
其他人都係仆街
老翻都唔睇啦
D bully恰緊人其他嘍囉係到幫手叫囂咁
游學修就係唔肯面對真實既自己
我係1呀 點解你地屈我係2
個個觀眾都睇到你係2
我無嬲呀 點解要屈我嬲呀
個個觀眾都見到你因為唐米話你崩而嬲
游學修話係咪要我做一個假人 我拎個心出黎
就係你拎左最真性情出黎 而呢個性格係有缺陷
D人先因為你呢種缺陷而唔鍾意你
其中一樣就係小器 只要唔岩聽就會係咁屌柒人
含爺離開試當真係因為你 同贊師傅係咪讓賽
點解D人會咁講 就係觀眾睇到你性格
結果一個資格論已經解釋左
唐米唔係你員工講左一句你唔岩聽既都咁
打你工既會點 呢個就係你俾觀眾既既定印象
而顯伸出黎觀眾屈你既野
同埋唔好講做一個藝人 做一個人
你上到去人地地方俾番應有既尊重啦
人地做緊睇波Live 你就叫人拎枝酒出黎飲
好同你飲 你又自己Set哂Rule
到好啦完左 開個新Live
你係人地個場拎枝煙出黎食 大佬你有無尊重過人呀?
成晚根本你自己攞黎
睇開D好難 執迷不悟好易
學你話齋30幾歲啦 嘗試改變啦
唔係把口講就係 做出黎俾觀眾睇
含爺反擊嗰陣見nero個樣嚇到瀨屎,想叫含爺收下口
心諗使唔使奶得咁快呀,皇帝唔急太監急
試當真班人成日好似好驚咁
成間公司一齊湊住一隻巨嬰咁
少少野都要小心翼翼
驚頭驚尾
同意
同埋佢要做嘅係quit連登 調整心態
而唔係開少啲live扮冇事
就算做幕後一樣可以比hater屌
冇搵件垃圾姜濤黎同霆鋒放埋一齊啦,冇講其他,只講身形。人地到哩一刻都仲keep到呀,姜濤死撚開啦!
人地頂包但人地係用結果話俾人知自己有幾撚拑勤力,唔係自己做唔撚到就話人冇印賞佢‘背後嘅努力’
牙修仲未識感恩
如果係是但一個觀眾打上去講呢啲咁撚戇鳩嘅嘢
一早比床哥瘋屌再Cut撚埋
修哥係有心經營既連登仔,但問題係個世界唔公平
其他人唔理連登冇人屌,佢理下連登俾人屌到仆街。

個個知佢會回應,個個都想挑佢機
游學修同追星果D ON9仔有撚分別咩,自己做就咩都得,人地做就咩撚都唔得
根本就係一間有欺凌文化嘅公司嚟
修狗講黎都哂自己口水啦
床最撚無辜
搞足成晚遲收工仲要成晚社工上身開導講完唔夠一陣又發癲屌chatroom笑死
第二日病鳩埋(聲稱)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞