Sweet Baby勒索《黑悟空》製作團隊7百萬

763 回覆
870 Like 22 Dislike
北歐人某d野其實保守到仆街
依個先係同劍星同一級數嘅大罵,一樣針對製作者
How Black Myth: Wukong Developer’s History of Sexism Is Complicating its Journey to the West
https://writee.org/reviews/ign-hei-shen-hua-wu-kong-kai-fa-zhe-de-xing-bie-qi-shi-li-shi-gei-qi-xi-fang-zhi
入面有IGN原LINK
冇跟開單野就唔洗衝出黎柒既
食死貓即係你證明到sb冇向黑悟空game廠勒索700萬?
睇你個名都知你知智兒

唔比錢你隻臭雞老母
就唔可以屌柒你老母呀
你唔買就收皮啦上網打幾句屌左膠老母就當支持?
睇你個名都知你弱智兒

唔比錢你隻臭雞老母
就唔可以屌柒你老母呀
一個半個黑人NPC 其實冇咩人會理
問題係政確團體會搞到成隻GAME不倫不類

你可以宣揚某D信息 但 隻GAME好唔好玩
會唔會搞到劇情好矛盾 有冇鋪排過

俾政確團體搞過果D就一撚定垃圾
黑人麻撚煩,本身已經智力低下
d男人生完仔就走左去
連d黑人自己都笑自己黑人係冇老豆嘅

外國d肥婆又係
肥到豬閪咁又唔抵得其他女人靚過佢地叻過佢地

只係佢地因為歷史原因,以前地位低,宜家叫幫下佢地
但係其實佢地根本就唔值有今時今日嘅地位,全靠lur地lur返黎

喺外國,東亞黃皮咪又係仲係地底泥
只係佢地唔會lur咁解
買《黑悟空》黎玩, 即係向Sweet Baby說不!
金鋼棒放耳仔都要抽水
我真係惗唔到咩原因會比人咁追擊
造新聞啦, 隻GAME就出.
日廠有冇比班扑街勒索過?
好過啲政治正確on99驚先,而家大多都俾班撚屌收篇曬梗有啲味滲左落去,依方面得後起既中韓做得好,架廠都怕佢跪

總之邊個唔屌佢地睬佢都有味就即刻pre-order,而家只係想啲game個方向可以返返去2014前
追擊都冇用,係咪歐美game廠弱智先會驚佢地
其實近排都重有人屌緊洛基條女變左力架
D人覺得小人屌係因為tlou2屌到超勁(因為隻野係4方8面咁柒)
典型衝出黎柒,仲要打咁多字
真心好撚癲
成日話要平權 結果就做埋晒啲最乞人憎嘅嘢
搞到越嚟越多人憎呢個群體 本末倒置
主流大廠都買佢地怕
同埋呢d公司有好多人同呢間野有關係

根本同貪污一樣
劍星夠賣到成行成市
員工每人送左唔知啲咩
佢地咁勁自己整game好玩就有人欣賞,理得你全黑人
東亞人唔太理都係因為我地科技文化都可以影響全世界,唔洗依附人地
同埋老實講東亞人唔係好地底泥啦
劍星根本正面話比班廠知,好唔好賣同你有冇土woke野係冇關係
IGN同Sweet Baby邊個賤啲
我覺得前者
越係咁搞
賣得越好
師兄平時食開黑人肥婆?
你幾耐無上網
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞