Sweet Baby勒索《黑悟空》製作團隊7百萬

763 回覆
870 Like 22 Dislike
先唔講黑悟空嘅質素有冇得爭GOTY
但大眾最關注嘅TGA,本身亦係媒體出身
亦2020出過tlou 2 做GOTY
喺美國文化背景下,黑悟空何德(政治正確)何能(質素)去爭
唔記得左依啲濕鳩獎又係班打手game媒自己審返,有佢地既基本上可以唔駛理

shift up佢同廠nikke咁搵得,點會搞唔掂
有錢既地方就有政治,好sad,我地淨係想玩好game,理撚得咩政治正確
唔記得咗邊度聽返黎好似話班左膠最多可以燒多3年錢希望係真啦
最緊要廣傳 左膠污染既驚
唔買唔玩唔試唔睇
鬥長命 睇下幾年街扑街仲有冇咁串
咪就係中國人
中國人只係被政治動員既能力
除非反黨革命
人地大陸佬只係J緊叫整到隻大game,
連登仔就爭住話人地唔係game of the year 去否定人
IGN 夠話Bio 5 打黑人政治唔正確 根本無理指控 所以歐美廠D Game 越來越垃圾
TLOU2 大隻女同猩猩
幾好呀 想睇到成個中文界既人彈先
班人一路周圍勒索,3年,除非斷佢哋財路否則都幾難搞掂
IGN已經太多單,就係到而家都仲未捉到佢哋直接收SBI錢嘅證據,有嘅早就可以拉人封鋪
呢屆真係史上最醜陋既GOTY

比隻猩猩生還者2攞GOTY擺到明就係想宣傳Woke意識同助長Neil既行為
其實都唔洗再睇game of the year , 都係woke撚搞事
nikke營收仲係千幾萬一個月
佢由10/10事件開始已經知想點,IGN果啲全撚部都係呢啲人
Gameplay 無問題,係故事有爭議
你含陣撚先啦ching
youtube大撚把GamePlay片 又PS5 又實機 又有4K都話唔講隻GAME本身
間公司講原意係唔比D實況主講咁多關於劇情上既野係唔想影響到玩家自己對劇情既理解
唔撚好為屌而屌啦
我發現好撚多人都係咁
唔撚理解唔撚清楚就屌撚左先
黃色賤種係咁
佢有期過埋原神,馬娘,FGO,真心覺得勁

脷伸:有玩
嘩你咁都冇問題?!你知唔知隻垃圾有幾撚多人比條八婆Abby搞到棄撚咗Game啊?
好彩冇玩2
不過實機真係冇當初咁正
都仲係好大陣unreal5 味
故事有爭議(可以拎-20/10)
正常遊戲玩家都憎佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞