Sweet Baby勒索《黑悟空》製作團隊7百萬

763 回覆
870 Like 22 Dislike
屌 你改名做sweetbaby啦
衝出嚟柒
日日揾ign唱衰你,寫衰你個評分,整低你個esg分數,等你借唔到錢揾唔到投資,揾到位入就直頭喺外國告鳩你歧視,搞返你三五七年,告到你賠錢執笠,起晒成個開發團隊底,標籤晒佢哋做種族主義者、父權主義者,喺網絡世界將佢哋人格謀殺,日日叫sjw去圍攻騷擾
都係咁上下啦
再話制作人未見過現實馬騮
爆一兩單官司搞你幾年燒cash flow都大撚獲,你見暴雪咁大間上市公司都一身蟻,唔少game開發者只係獨立studio,點會唔驚
或者評分公司有得分錢呢
GOW 都有黑妹啦
真係深受其害, 呢幾年好多大作都搞埋D ON9野.
消光2最離譜, 玩到我都分唔到邊個係喪屍.
絕對支持物理消滅呢班sweet baby
依家d歐美3A比"保護費"Sweet Baby睇怕已經成為左"行規"!
如果《黑悟空》唔比既話, 遲d恐怕有人跟機, 勢會打破"行規"! 所以Sweet Baby遲d一定會搞鳩《黑悟空》!
真,開發團隊唔係華納公司呢類大公司,投訴得多唔排除Steam真係會跪,到時鎖區或者下架
TLOU2證明基本上所有game media都信唔過
俾次機會,改用黑猩猩得唔得
佢係最終大boss我ok,我一定打撚到佢仆街
其實由劍星開始風向已經開始轉,金亨泰帶頭用銷量打臉sjw
依家如果黑悟空企硬而賣得唔錯
相等於打左枝強心針,打破咩男女玩家50/50呢d bullshit
其他歐美大廠睇到應該會開始跟機
今舖黑悟空一定要大賣
否則成個遊戲界都無運行
有無game打都係睇今次
最仆街係
嗰班臭四本身都唔撚打機
只係因為影視woke撚一早俾人霸晒地盤,見game冇人搞,佢地就插隻腳落黎
On99唔可以兩樣都唔支持

咁撚柒多Game 玩少隻有咩問題
唔係跟開遊戲界既人真係唔會識呢啲野
不過我就覺得啲評分開始多鳩餘,你想玩隻game直接上utube睇人地玩係乜野感覺仲好,評分好虛無
唔撚玩都買
劍星已買日版
敢搞呢啲咪針對中國囉
傷害十四億人民族感情
西方文化不澤手段污衊同打壓中國創作出色遊戲嘅發展

一直想知左膠定辱華惡
求下你地打啦
我等緊pc
唔明典解金亨泰有錢唔賺,我相信應該有好多pc撚等緊送奶粉錢比shiftup
呢鋪真係觀音都要變返男人
但如來佛祖可以點呢 中國啲神神佛佛本身都肥
其實佢做得好可以支持,就算佢係支廠都好,可以令到個市場多一份競爭,對玩家只會係好事
人設無敵
但都俾人搵到位入
由細到大都覺得外國呢d遊戲媒體多撚餘

game只係一個product
你介紹下咪得
媒體講到自己好似有份做game咁
屌你咁巴閉入左game廠啦仲喺度寫稿
又話咩打分乜乜柒柒
嗰d人識閪打機咩
宜家呢個年代,大把人真係幾歲開始打機
隻game好唔好玩駛閪佢地評
宜家又咁多體驗版,仲邊駛話驚中伏所以睇左game評先決定買唔買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞