Sweet Baby勒索《黑悟空》製作團隊7百萬

763 回覆
870 Like 22 Dislike
佛都有火
見到咁多人笑柒你戇鳩仔我就好開心啦
躝啦
通常都唔關呢班人事,只係班白人逼你地隻驚要有呢啲野
一樣還一樣
隻驚好唔好係一件事
Sb 屈錢又係一回事
黑妹嗰part 比人屌到開花你唔講埋?
依家睇game trailer見到啲女角有巴斯光年下巴即刻blacklist
喂 屌你老母呀
真 你屎都唔識食
大陸堆女拳追住屌話主角唔係女
獨裁vs人類文明退步
狗咬狗
tlou2先係經典,我已經當第一集已經完左送都唔撚要,政治正確寄生蟲班撚樣還返隻續集俾我

政確寄生蟲唔止sweet baby一間,刺客黑人扮武士好似又爆多間出黎
力架武士都係sweet baby
Sweet baby其中一條女,做過ubi
支那+魂系GAME無興趣理, 但公道講句, 舊年科隆遊戲展成間網吧咁俾人入去試玩, YOUTUBE都大把片, 然後你屌鳩人條Trailer係假片, 炎姬6年前已經有實機畫面, 咁又點? 咪又係仲整緊, 而且好似2077咁, 跳票延期, 半成品上市, 反觀柏德3就十年磨劍, 舊年神作, 有心整到上市咪就有口碑, 而無心整就講乜都假, 用心做動畫, 用腳做遊戲, 到真係上市先再屌都唔遲
如果係一隻普通GAME都勒索700萬美金
咁好多其他GAME或大作, Sweet Baby呢個邪惡組織都加加埋埋都勒索過億都似
Tlou2連總監都係咁,即係宿主都係咁
支持掘返吳承恩出嚟鞭
我買左劍星

支持韓狗ok
首先我唔玩魂系

Eden ring 麵無玩

人地話好=啱自己玩?
Endangered Species
根本上面大量忽然game迷

連sweet baby 搞到而家個市場係點都未知就扮晒理性出黎鳩up
SE都瀨撚咗嘢
可能本身有隻game玩完幾好,會期待續作,但續作俾SB「指導」完之後,就變咗LGBTQQIAAPPO2S,改到九唔搭八咁,令你期望落空咁
要買了
你呢啲小兒科
佢地係搵到Visa, Mastercard,以唔符合DEI為由,斷佢用信用卡畀錢既渠道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞