Sweet Baby勒索《黑悟空》製作團隊7百萬

763 回覆
870 Like 22 Dislike
你覺得有用?
咁你認知上認為無用 你可以keep 著去
E+裝隻game 係自己部機到
唔係叫你自己填資料交比佢
日廠fromsoft,koei暫時冇乜理,capcoin仲睇緊風向

SE試緊,Konami為求翻身已經猛虎落地勢

Bandai垃圾製造廠唔提都罷,跪唔跪都冇人想知
BTW如果你覺得有用, 咁問題係咪已經決定了?
只要開住firewall同vpn就可以避到
真心想知
老老柒柒, 班賤種黃屍真係要睇精神科醫生! 班撚樣真係有被逼害妄想症!
其實普通人既個人資料好多都係無價值同無咩用途, d資料齊d唔齊d, 連詐騙犯見到都R撚晒頭喇!
佢地覺得自己d資料好值錢d人好想要
啲大廠俾sweet baby搞柒晒
已經對宜家新出啲3A好失望😞
啲遊戲公司唔正正經經整好玩嘅game
Konami都好垃圾,你睇吓依家Winning果啲變成點
由以前真係最有創意年代變到課金DLC政治正確,真係世界輪流轉扭晒曲
隻slinet hill remake d人物動作同畫面都跟唔上時代
K仔好耐未整過3A,所以暫時仲唔敢講住
日廠暫時得fromsoft、capcom靠得住,se、koei都慢慢變緊垃圾
鬼佢戇撚鳩鳩比撚咗個垃圾外判公司去Remake
日廠一時時啦,SE上次FF7 remake同16都ok呀,7 rebirth仲未有時間玩唔知;Koei就得仁王2好玩囉,無雙無性趣其餘瘋狂致敬fromsoft既都唔太得

我咁睇,泡菜shift up處女作3A都可以做到咁,依啲老牌廠有曬經驗肯出力既應該唔會太差掛,係佢唔改返啲政確野就唔會買唔會玩姐
Koei我玩過仁王1之後果啲都唔想玩,SE既FF7 Remake因為仲係PS4末期時代買情懷仲OK,15 16真係不了(16我冇玩)

我相信泡菜國係有整Game嘅經驗,但劍星最錯揀咗PS5獨佔搞到比罪大河蟹咗,如果上PC或者老任既Switch咁就冇事
得喇, 知你係逢中必反既賤種黃屍喇!
FF16 有gay 同 interracial (黑人)元素 , 王子劇情都加插得幾突兀。但起碼重有靚仔靚女,唔會攪到Jill 同Benedikta 成隻猩猩咁。
Koei仁王2幾正幾有誠意,係操作上幾hardcore有啲難度,故仔連埋dlc咁睇幾正下,不過要玩左仁王先feel到,而仁王又係太易玩故仔又平庸惡梗左啲;FF7佢改左個玩法同故仔我又幾鍾意

劍星好似係泡菜第一隻正式既3A,我又覺得佢揀得唔錯喎,sony獨佔會有資金同技術支援,錢都可能籌就得,技術支援唔係度度有,依樣係steam/pc俾唔到,分分鐘到時出世唔係依忽爛就係果忽bug完全唔同曬樣同口碑;然後賣畫面賣動作賣女俾switch又完全搭錯線
仁王啲BOSS好易打,係最難海坊主同雪女,有啲BOSS用鎖鎌再開守護靈重攻斬斬斬一嘢秒死

罪大依家都唔會再玩獨佔,照飯煮獨佔一排上PC,雖然佢係獨佔罪大試吓水溫挑戰佢政確審查係點(就好似R星啲Game都上家用機一排先再上PC),但好希望罪大唔好再比Jim Ryan呢條賤種搞灣PlayStation呢個ip
始終架仔玩左玫瑰同百合咁耐,佢地果種lgbtq係易接受好多既

我唔係討厭lgbtq,女拳同interracial,佢加得靚係唔錯既,係最撚討厭班寄生蟲撚樣阿支阿佐為加而加為搞而搞,搞撚到個故九唔搭柒,亂曬成個背景同setting
你睇15條一班死gay佬主角已經玩到好hea
希望換左既架仔生性啦,sony自從俾鬼佬奪權後好多決定都好反智

我仁王2整左個桐生一馬出黎所以堅持用拳套打
15睇到個款太mk到好撚中二病,佢送都冇玩到
我最想希望罪大搞返啲日本工作室恢復返以前PS4果時
konami都收晒d整大game部門咁濟
slient hill後期無數字頭既全部都係外判
但呢單關唔關佢事真係難講
話唔定係有人同isis一樣 搶住認頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞