Sweet Baby勒索《黑悟空》製作團隊7百萬

763 回覆
870 Like 22 Dislike
隔離台狗已經玩LGBTQ、玩多元玩到打飛機話亞洲最進步國家,下一步應該就毒品去刑事化了,中國真係清泉
即係真架啦,來自中國都夠薑收陀地
支那人不嬲做勒索方
班Woke閪無遇過咪瀨曬野囉
依家IGN淨係得兩種文
一係判定新game有無diversity/racist
一係屌鳩反對者
唔係偽善咁簡單
依家已經發展左做產業鍊
班藍頭怪獸甚至有d做左高層
佢地唔係抗爭者,係既得利益者
CCTVB有分析認為d friend

今日好多人試玩左
Ign 同啲台灣kol都大讚喎
睇左好幾條片, 係少左d探索原素
不過就咁睇故加打boss我都ok
死傻閪
傻撚咗?
頂住左膠靠國家?
有冇諗過靠人民自己本身?
一個唔覺意攞埋goty到時呢度會點崩潰 今年大作呢邊靜過閪
唔奇
啲鬼佬好似好中意呢隻野
連登仔: 鬼佬冇腦奶共
隻game 係咪得打boss 無探索?
不如問下點解鬼佬廠整咁多柒game
坐擁住最多既人力物力,整一堆屎
我諗點都有既
睇下
elden ring果種大世界周圍去
定god of war果種線性
一撚樣 彩虹咪一樣可以移民
佢地就係 sweet baby本身
你睇原神幾撚成功
班cctoys嬲到打爆個鍵盤
班盲撚繼續響Reddit IGN瘋狂吹奏話好中意睇佢哋d review
正常人都轉曬去睇其他YouTube,就算要睇review都唔需要睇IGN啦
所以個人認爲IGN如果唔整頓嘅話,乾脆收皮比較好
咁好老實,隻game唔係模仿緊Elden Ring
開始整嘅時候應該淨係諗住模仿隻狼
舊年Starfield同D4俾人恥笑到推出未夠半年就劈價七折甚至半價,好多俾SBI醜化同扭曲嘅Game,例如自殺小隊全部仆直,而家六月都過咗一半,仲未有一隻去到BG3同薩爾逹嘅水平,嚟緊剩低果半年,我暫時亦唔見有咩大作可以去到果個水平,隻黑悟空如果冇呃人由頭打到尾高水準故事OK嘅話,入圍goty候選名單其實唔難
老實,如果黑悟空齋睇試玩game play既表現入到goty侯選既話,咁劍星都值得入
劍星當然想入圍啦,最近Shift-up搞緊響韓國上市嘅嘢,俾人質疑佢哋長遠開發計劃同營收係咪真係搞得掂,而家延遲兩個禮拜上市甚至有可以推遲到七月。分析估計係同佢哋肯唔肯跪,自我審查迎合班左膠有關

https://gameworldobserver.com/2024/06/13/shift-up-ipo-delayed-nikke-success-concerns
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞