Sweet Baby勒索《黑悟空》製作團隊7百萬

763 回覆
870 Like 22 Dislike
連啲醒目既鬼佬都開始憎
支持
早排已經好多片講佢地,大陸台灣都有
真係想睇下GTA 6有個任務係買起閪baby班太監同肥閪
以前就夠膽
而家得波蘭佬可能夠膽做
以前玩身體綁架勒索
依家玩精神綁架勒索
應該唔會咁直接
可能會係諷刺性咁做
例如主角收錢入人地公司迫設計師改野
將D野改樣衰改肥
跟住問點解冇殘疾人直,係咪想我打斷你對腳等你感受下做殘疾人士幾慘先識寫野
就咁睇地圖結構應該係普通單線結構
過場打boss, 但d怪都叫整得唔錯
多謝,我第一次響連登出呢類文,SBI呢個毒瘤真係想鬧好耐
呢啲人渣擺明就想學晒Neil啲嘢出嚟
Window Firewall可以擋inbound call app
但你個app自己開後門射data出街
除非你係做it識用wireshark做pcap啦
VPN就算鳩數,只不過係換條路出公海
就係你d賤種user
MFA又嫌麻煩
Password complexity又麻煩
開口埋口話自己data唔撚重要
出事又走去瀨IT話話IT廢
而家市場好缺呢一類
全部Game都要加啲探索/支線元素落去

無哂以前好似洛克人(唔單係指橫向動作)咁過關打boss嘅戰鬥game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞