Sweet Baby勒索《黑悟空》製作團隊7百萬

763 回覆
870 Like 22 Dislike
Sweet Baby應該同Sony Entertainment 有合作
Spiderman 已經有
點解一定要buy 一邊
驚既玩PS版,實拎唔到資料。
以偏蓋全,冇咩意思
原來你講緊仁王,果陣仲未有拳套

仁王我覺得全部都冇難度,死得最多係跌落街,打boss用返DS走位引佢出招然後向後行,等佢舞曬全套,我用死打刀之後就會埋去居合抽2下水又縮過,間唔中先閃兩野,佢就死就開鬼武者唔嘥時間沖埋去同佢搏,易打到仆街,故仔又太正路,成隻game都悶到仆街

所以仁王2減價見平就唔抱任何期望下玩下,先覺得一地眼鏡碎
大把人收電話講到全名地址啦老細
樓主睇嚟真係好憎sweet baby,搵咁多資料又有埋片,仲寫咁鬼大篇嘢
留名
利申無打機至少5年

BTW, 點解睇完gameplay
點解我會覺得個遊戲(機制) = monster hunter + 無雙 + 靚靚特效 + 靚靚畫質 + 靚靚劇情……?
有少少卻步
咁你唔玩支game都係唔想比支那賺錢
咁佢講咁岩wo

唔係净係ban支game為乜
呢個組職同支共無分别
點解呢個世界愈黎多kam野都係多得呢班人
d人見中國製就屌啦
on9到
玩都未玩就踩
相反如果黑悟空日本、歐美廠整就打撚曬飛機
【突發】估唔到Asmongold都出聲屌Sweet Baby
https://youtu.be/WHREXbMv-do?si=_37qAPvo2xRdxol7
《黑悟空》件事越鬧越大!著名反Woke YouTuber Endymion啱啱出咗條最新影片,IGN兩個同SBI有密切關係嘅記者響件事持續發酵之下轉鬼曬所有社交媒體帳號做「Private」避世,傳聞IGN響週末召開緊急會議諗緊點反駁同反擊,暫時對外界所有批評當聽唔到縮響個窿入面

https://youtu.be/NTUCbNR2Mr0?si=pbWecLLqMyssqwkg
左膠諗法你永遠都估唔到
佢地係惡過中共
起碼響言論控制既廣度,以及迫使人社會性死亡呢方面
呢班人係自稱馬克思主義者,實情係蘇聯布爾什維克,響美國穢土轉生既群體,無論教育、學術、娛樂、媒體,都見到呢班布爾什維克既身影

佢地聲稱代表既族群,反而係冇得到得益
話要多元,但卻釀成更大規模既歧視及批鬥行為。
DEI, 左膠思想都係佢地貪財既工具

BLM, DEI,種種都係用寄生方式為自己圖利。
組隊罷買遊戲
大部份左膠又唔係黑人又唔係LGBT但猛咁幫佢地拉仇恨
條友唔出聲我會更加驚訝
之前已經出過聲
佢俾sweet baby同左膠追擊過
黃色賤種成日話打國際線
但連歐美新聞都唔撚睇
遊戲界既法西斯主義

DEI kills art.
黑武士征服日本!
唔知d日本仔有咩感想呢...

屌遊戲科學性別歧視女性、擁護父權主義係早過金箍棒放耳仔
仲有#448 #558呢啲考量
樓上有人提見親支那資金就想避 係其中一種

558個巴打已經講得好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞