Sweet Baby勒索《黑悟空》製作團隊7百萬

763 回覆
870 Like 22 Dislike
戲都未夠痛,我諗最少要死返十零隻變woke既大作先

近期就刺客黑人扮武士,同日廠跪低先鋒silent hill 2先,雖則我好撚鍾意silent hill
真係要靠大家杯葛啲woke 垃圾先得
鬥長命

至於silent hill, 本身已經要FYK, woke 唔woke 都係要屌
今次真係要撐黑悟空!!
講真除咗電影電視劇,連打機都玩政確批鬥齊齊派膠真係笑鳩死人

屌佢老母FYK幾撚時移植MGS4全平台,好撚想玩返因為以前冇PS3玩唔到,出咗咁耐MGS123就移但4都唔撚移植
遊戲界既open rice
唔俾錢就搵人唱你
屌,K仔真係痴撚線,郁Mary都由佢,Maria同護士都夠薑郁真心好撚野,原版全部人都有暗示喺度側面交帶個故仔

不過算啦,對班woke撚黎講都係超人打怪獸既生意黎姐,K仔都係專心賣遊戲王把啦,慳返啲錢咪再講乜春重制MGS
咁講啦
真係罪大搞佢,又點會可以再上返新版原樣
helldiver搞到狂退錢就話跪姐
為左區區2件衫罪大跪,are you fucking kidding me
FYK放晒口風唔會淨係remake3
即係想見到4就乖乖地每集磅水
冇計啦一搞咗個patch就冇得返轉頭,如果佢上pc或者swicth佢就冇事
我之前有玩過123集,係差45集未玩過,唔知點解第5集都係小島寫但都可以比FYK寫到成pat屎咁
你芝麻仔咁嘅反應正常呀

會員編號:66409
會員名稱:那日的笑容

事蹟:美軍指控中國殲-16戰機對美國軍機作出「不必要的挑釁」行為, 佢話「自己黎人地屋企門口「挑釁」被趕就叫被人「挑釁
詳情:https://lih.kg/3403670

事蹟:話「美國鼓吹全球排華仇華, 黃絲也不能置身事外!
詳情:https://lih.kg/zeHeBoX
抵啦, 黑妹做主角梗係唔撚柒玩啦
師兄如果你唔係曲,相信你一定係弱智既
唔駛我地橕 將單野轉載比上面班網上戰狼睇
呢個時候係需要佢地反攻呢班左膠賤種保護國家遊戲廠
capcom唔remake biohazard 5就係因為驚啲人屌白人殺黑人,但屌你老味assassin's Creed 條黑柴咁撚冇理由地層殺亞洲人又oj
你冇留意開單嘢啦,嗰陣day 1 patch和諧咗兩件衫但係光碟版仲有喺到,證明係最後關頭臨賣先俾人改咗,嗰個時間點連碟都印埋點會無啦啦自己走去加塊布,唯一解釋就係俾sony審查迫住改啫
之後玩家群體矛頭指向sony,發起行動聯署同號召退ps+,更有推測之後helldiver事件就係為咗喺財報前用psn增加條數彌補返劍星事件導致ps+減少條數,先諗條屎橋出嚟
所以之後helldriver撤回強連psn要求同劍星加返和諧咗的兩件衫先俾玩家群體視為對sony的兩次勝利
所有嘢都係互相串聯埋一齊
隻新刺客gameplay勁好笑, 一入戰鬥就播hip hop音樂
下面留言問ubi係咪以為全部黑人都係美國黑人
我果份VIP888大禮包留返比呢條殿堂級
真係OL9
呢個真
thief's end 真係都叫做好好地完左個series
Sweetbaby同見到中國就負皮嘅cctoy係同路人
好彩Ff喱啲賣樣唔會跪
本身大陸做game都大把on9限制
依加仲加埋你個ljb,咪乜撚都唔駛玩
共產黨再加西方政治正確真係好撚精彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞