Sweet Baby勒索《黑悟空》製作團隊7百萬

763 回覆
870 Like 22 Dislike
呢隻game中國公司出, 你唔係以為佢哋會驚你呀?
中國人不受這一套
今次大家一齊爆買 支持黑悟空 用銷量話畀全世界知邊個先係大多數
近幾年只睇steam玩家評分
不了
逼悟空搞基,同隻黑猩猩舌吻
師兄好波!態度正確
最好法國IGN執撚埋佢
冇晒公信力
都係用虛幻引擎開發,樣似唔出奇
慘 ching應該冇諗過喺連登會有咁多人撐國產驚
講真,而家就算隻game係ISIS、俄羅斯甚至希特拉整都唔係重點,重點係間垃圾左膠用呢種手段搞撚死咗好多遊戲,唔講黑悟空,刺客信條搞黑人武士都係有Sweet Baby參與,之前Suicide Squad醜化所有英雄齋捧Wonder Woman又係有Sweet Baby嘅參與,呢間嘢而家俾人踢爆勒索,應該屌邊個唔洗講啦掛?
你唔買就收皮啦上網打幾句屌左膠老母就當支持?
真係好大陣隻狼味,不過黑悟空都唔係第一隻soul like,要真係玩過先知佢抄幾多嘢
估唔到遊戲界最後希望以另類形式支撐返起既人係支那同騰訊

支那人:操你媽個b 這是啥玩意? 甭管他們 一群傻b

全國14億人 仲未計真心打機既人 理撚你正唔正確咩 隻game 就拳打女人 一個黑人女人都冇 都可以賣得好好
無打開機個班食屎啦
咁唔鐘意國產野就移民
你而家都係年年交緊稅比中國咋
你做小販買魚蛋同班陀地都無關架,不過佢哋行埋嚟手保護費你俾唔俾佢保護?
支那對左膠,死撚哂佢最好
講到尾就係為賺錢
唔係咩social justice
Sweet Baby班左膠最中意同人開拖,如果係fake news一定食住搞大件事,揸好包花生,嚟緊有排食
G持
鬼佬對影之刃同呢隻黑悟空風評唔差
係連登比班盲反撚講到一文不值
到時隻game一出班鬼佬streamer同youtuber直播打果時班盲反撚應該含淚睇
猩猩唔可以係黑色
比佢老母 唔係幫襯就過主啦
真, 已經唔用IGN了, metacritic 好D
其實唔係第一次

早幾年 中國手遊
將日式課金抽蛋GAME迫到牆角

中國資金有時都會意外地做左好事出來
中共 vs sweetbaby
誰怕誰?
勒索錯左人, 孫悟空搞基嘅話, 支共唔會放過間廠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞