Sweet Baby勒索《黑悟空》製作團隊7百萬

763 回覆
870 Like 22 Dislike
//香港用戶係透過Steam買<黑悟空>,用腦諗下都知,遊戲商最多知道你既Steam ID,遊戲選項同在線時間!//
Wherever we talk about personal data ("Personal Data") below, we mean any information that can either itself identify you as an individual ("Personally Identifying Information") or that can be connected to you indirectly by linking it to Personally Identifying Information.

你都係返時事台罷啦,叫上頭派個有常識兼識字嘅嚟啦
提議個人名處理方法
如果目標讀者係台灣人,用金・貝萊爾合適
如果aim香港人用英文名閱讀體驗會更好
其實支那game自己政府都唔like

目前睇我都覺得隊死班白左更加重要

game黎講原神呢d都無乜意識形態輸出
課金game 想抵制大陸都明。
TV/PC game靠硬實力應該要一視同仁。外國IGN呢啲思想形態控制,唔岩嘴型就日日出Po打擊到你收皮,真係好變態。

冇回應我既問題
冇女人
冇女性code
咁大篇嘢,原來咩都唔知
活在自己世界的傻西
Rebekah Valentine 仲夠膽出黎嘈
今次用返大陸最鍾意嗰句
「中國人從來唔受呢招」
西遊記啲女人啲女拳仲鐘意
全部都係奸嘅又可以屌鳩原作吳承恩父權仇女
左膠:將吳承恩個墳同我掘出嚟鞭屍
唐僧係黑鬼
悟空係白人
多謝你嘅意見(衷心嘅,唔係寸緊你),我會注意下次再擺上連登時候調整一下呢樣嘢 
你口講好多?有冇數據
呢兩日好多人話IGN嘅文章已經唔係遊戲評論(Game Critique)而係活生生接到order而做嘅狙擊文(Hit Piece),呢個Term已經係好嚴重嘅指控,講明誤導、偏頗、志在攻擊唔理事實嘅垃圾文。睇嚟大家都忍咗IGN太耐,而家個個都屌緊IGN,係得番IGN嘅Reddit有班死忠響度護主
根本中國就係最後一個大國可以頂住左膠班弱智
連登仔又盲反
一邊唔可以靚樣
一邊有啲字顯示唔到
老土都要講一句:唔理黑貓定白貓⋯⋯
用魔法打魔法
Sweet Baby 咁多大公司科水係因為好多企業高層都係咁既仆街偽善人士多
哦,你公道(你喜啦)

盲反做忽然game迷,連人地試玩出咗又唔知
買N記顯卡送試玩又唔知
Trailer 出咗兩年幾,而且人哋官方12月出埋trailer ,公佈晒2024年8月上市,都仲話鳩人哋似伏似鬼

反中國game反到上晒腦都算,仲要借鳩西方左膠把劍嚟殺人誅心最撚好笑係比人笑下都唔得

咁你喜歡啦你哋咁鍾意非黑即白,咁你繼續做世界笑話,我唔阻你
咁日韓都未失守嘅
雖然我唔會買
但公道講
其實已經有試玩
不過冇左首次條片咁靚
變左好明顯unreal5 既game

d政治政確既Game, 識玩一定學大陸仔用MOD轉左女主角先!
我一直覺得隻game同之前劍星嘅情況好似
嗰種反左膠情緒推得太高反而冇幾多人真係留意隻game嘅質素
尤其2隻game都係出自console 3A game經驗好少嘅廠商
就咁睇暫時不好不壞咁唔算好特別
反而我覺得絲之歌仲似scam
早一兩年話延期跟住就無晒聲氣
收咁多募資都唔加人手整真係有啲鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞