Sweet Baby勒索《黑悟空》製作團隊7百萬

763 回覆
870 Like 22 Dislike
政治正確勒索集團,終於明白點解IGN咁鍾意批評d game政治不正確了,睇黎係入面有呢d集團嘅打手。
"指導費"
點解咁撚似黑社會嘅?

好似寄生蟲咁添
想知具體有咩個人資料會同第三方share可以睇平台 privacy policy
簡易 https://www.playstation.com/en-hk/privacy-security-safety/
全文 https://www.playstation.com/en-hk/legal/privacy-policy/

要留意嘅係你本人身處邊度會有影響
例如身處支那玩家如果有私隱方面嘅投訴,佢係建議玩家向國家網信辦提出
Complaints

For users in Mainland China, if you are not satisfied with our response, especially if our processing of your PI has damaged your lawful rights and interests, you may also seek solutions through external channels by contacting the Cyberspace Administration of China. Their contact details can be found at http://www.cac.gov.cn.
嘩屌

師兄你好撚醒

想真人識你

你一定係上市公司高層啦
讀書學有所成個種
所以其實諗深一層
點解個世界宜家咁on9
其實成班友都係連登仔咁
喺個keyboard後面就係威係勢
又有幾多人真係會為左呢d事出黎真人解決

又唔知做乜搞到個世界宜家邊個喺網上動員到就大晒咁
㩒個制斷你網就乜都冇啦

空手根本就係徹徹底底嘅網上陀地
我網上人多勢眾就可以收你皮
咁其實佢咪仲惡撚過維尼
應該集體cancel sweet baby同唔再睇IGN,有佢地插手既game一概唔玩
因為㩒個制斷網係現今已經無可能無啦啦發生
宗教/改變意識形態呢d洗腦野由古至今都對精神力弱嘅人好有效
有埋互聯網更加可以發揮到極限
而家點解會有呢d事發生
因為佢地果種滲透力嚴重到一個地步係大部份人都發現得太遲, 尤其歐美
呢種另類紅衛兵組織咁大影響力係因為佢地邪教一般嘅集體信念實在又真係夠強夠團結
簡單講就係某個邪教即將成功壟斷一個行業
一個產業有一大班同生產無關既人抽緊水,包括銷售平台、fund佬同堆仆班顧問,結果就係玩家同廠買賣雙方都覺得自己蝕底左。
拎盤桔去
唔好諗得咁難

通訊設備從來都係戰略設施黎
真係可以㩒個制就冇
starlink?你以為真係搵你唔到?

internet同電話呢d喺我眼中從來都係tools黎
唔知點解幾時開始好多人好在意呢個tools入面嘅一個虛擬世界
諗唔明
所以我咪話無可能無啦啦咁做囉
我無話做唔到喎
咁你覺得各國話事人係咩condition會做斷網動作?
得罪講句, 我都識講只要開槍射中你心臟你就會死呀, 咁有咩意思?

然後又唔係好明咩係你眼中只係tool係咩意思
咁你覺得係其他人眼中係乜?
你又要話唔在意但你剎有介事講到話要斷網
咁到底你係覺得應該在意定唔應該在意架?
就算唔可以100%唔玩
但避得就避,有替代品就用替代品
量力而為,有乜問題?
正如有Steam又駛乜用Epic
有其他好Game又駛乜玩乜鳩黑悟空?

只係有個engine就咁撚巴閉?
Sony Nintendo Xbox Nvidia全部都係美日勢力
我反而想知你地班日日反美反日嘅藍屍賤種學乜人打機就真
唔知會唔會有鬼鼠軟件裝埋
依家既GTA秒跪啦
可能一早已經跪左添, 睇段trailer
sweet baby班人好多原本都係ubi走出黎
根本就係自己人
可能仲係ubi分出黎開源賺錢既添
諗返真係幾灰,ps3 最開頭個期無乜game 玩就試下玩uncharted, 點知原來咁正 中間出下一集個陣仲會重玩返上幾集回味下,到tlou 諗都唔洗諗係naughty dog 出就狗衝

點知就比啲仆街左膠搞到第二集咁撚樣

究竟呢個左膠潮幾時先完
騙徒手段層出不窮
只係有個engine就咁撚巴閉?
Sony Nintendo Xbox Nvidia全部都係美日勢力
我反而想知你地班日日反美反日嘅藍屍賤種學乜人打機就真
再講,個engine都唔係支那整出黎
支那只係入股人地公司
靠支那有撚得打機咩,我屌你老母
但係大陸自己有套審查加抄襲文化
亞洲真係守住人類文明嘅希望
歐美已經開始比班lgbt+,女權,難民玩爛
唔知黑悟空最後點啦
但肯定啲左膠就閪㗎啦
隻黑人forspoken 蝕到仆街
就係想講
其實溝通,賣廣告
不嬲都有好多media
internet只係其中一個
未有internet之前
其實好多訊息都可以傳達到,廣告都係可以賣到
點解宜家講到網上搵個ign 9up幾句就要生要死咁
你話如果主流媒體都係要屈服喺sjw手上咁我冇野好講
但係我唔覺得應該要被sjw咁樣揸住internet呢個media咁樣收陀地法

又或者我唔知外國係點樣啦
講到底一句,唔q睬佢sjw又點?吹咩?
點鮮game界無 anti sweet baby活動?
保護費嘅嘢有得你做完調查再決定比唔比㗎咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞