Sweet Baby勒索《黑悟空》製作團隊7百萬

763 回覆
870 Like 22 Dislike
上年打左幾隻boss仲唔夠?
唔通leak晒核心內容出黎咩
所以話左膠都係種職業
除咗最尾段,其他段嘅中文真係寫到屎咁
sweet 你老母
垃圾毒瘤
同黑社會收保護費無分別!
其實佢咩位覺得自己有7mil叫價能力?
佢地係完全唔知自己個朵臭撚過屎定點
大陸 game 無破壞遊戲生態,sweet baby 有
唔支持唔代表反,唔玩唔代表反㗎喎,佢都冇一句踩過悟空垃圾。世界上咁多隻好game,你冇玩曬,一定係代表反緊堆game啦,有興趣就會買嚟玩,大把因素影響玩家買唔買一隻game啦
一邊就鬧緊IGN迫人政確 但另一邊就迫人一定要玩唔玩就係反
連埋成個媒體團隊7M
佢地好多人同大大小小嘅game評網冇關係
只要一日 d 咩 ign重有人信,佢地就有叫價能力

你惗返近年d 評份同我地要求係對立嘅就明
躝啦
你老母就係我sweet baby喇
Sweet Baby咁囂張, 唔多唔少係佢收買左好多人, IGN, 遊戲KOL, 討論區打手......
其實佢咩位覺得自己有7mil叫價能力?
佢地係完全唔知自己個朵臭撚過屎定點
佢地好多人同大大小小嘅game評網有關係
只要一日 d 咩 ign重有人信,佢地就有叫價能力

你惗返近年d 評份同我地要求係對立嘅就明
有睇過sweet baby事件+ 之前gamer gate事件
都會大約知佢地手法都係用唔同方法收買人,再圍攻目標
啲非黑即白傻鳩係咁
一定要揀屎食 買game係為世界和平
點解冇馬騮女?點解冇黑人馬騮
喺咪歧視女性同黑人
而家分明係追擊sweet baby
咁點?

好似你條傻鳩咁出黎講兩邊都唔幫打和啦super?

咁撚中立入嚟留言做咩鳩
再提提大家有steam嘅朋友 可以關注吓就唔怕中伏
https://store.steampowered.com/curator/44858017-Sweet-Baby-Inc-detected/
日本人玩呢D早過左睇幾廿鳩年啦
人地真係想做同有人想睇先會做
唔係俾人鍊住個春袋先做
呢類話題我成日認真答 都會俾人覺得我太偏激

因為耶教喺西方越來越弱 但人總有宗教需求 咁wokism就fill咗呢個niche
而家呢啲嘢同基督教腐敗 收贖罪券差唔多
你都戇撚鳩
自己上網search吓sweet Baby係咩先出嚟鳩噏啦戇鳩仔
大陸game 不嬲平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞