Sweet Baby勒索《黑悟空》製作團隊7百萬

763 回覆
870 Like 22 Dislike
乜料
YouTube咪有成粒鐘gameplay你睇

打到咩蜘蛛精 講野仲仲好q長
唔好咁大聲班sweet baby 打手唔知,佢地腦入面得’政確‘

但凡留意遊戲界,都知隻game 出咗試玩,甚至nvda 出40系列顯卡都送試玩,得班傻閪左膠(e.g. sweet baby打手) 唔知仲咁柒大聲笑人隻game未做好
Silent hill 2 嗰間係hit detection. 不過都係過味野。

笑鳩個game =sweet baby 打手
jk係講緊踩到woke撚條尾,講兩句真話俾班痴線佬追擊到2096
indie俾唔起7百萬啦,而家明顯SBI係知背後係有錢先獅子開大口,唔知人哋後台勁唔洗怕佢
條友直頭不可一世添啦
Sweet Baby: 財政實力雄厚既大公司出既遊戲必須要經我驗證, 符合EDI標準先可以上市! d細公司顧問費都比唔起我地, 佢符唔符合EDI關我地撚事咩?!
Sweet Baby: You're Next!
其實打左機咁耐 有咩野game 係自己口味 自己應該知啊 洗咩野睇ign review啊
隻10/10 重唔夠經典啊
不過e+ ign 出名 唔係game review 係笑話同鬧劇

真心唔明嗰d game媒憑乜
分分鐘呢度大部份人機齡高過佢地,玩得深入過佢地
講到好似gamer唔係人咁
你哋原神玩家自覺係畜牲嚟?
米哈遊都有私隱政策講收集咩資料,乜你冇睇過?

都講過幾次subject喺邊會有影響,例如你喺支那應該會畀埋實名臉部識別身份證
你再唔識就問文心一言,我唔熟貴國操作老點咗你就唔好
點會俾唔起
黑悟空開發成本都幾億
同埋預購已經回左本
所以lgbt政治正確同環保根本就係一場生意
分分鐘你隻game加曬所有lgbt黑人殘障乜教信仰
你唔肯畀保護費佢都會搵到嘢唱衰你
點解鬼佬咁驚啲流言蜚語 有麝自然香都唔明?
條友本質上同SBI 班人冇分別
自己洗咗自己腦
淨係得返意識形態喺入面
只要係反中嘅點差都冇所謂
殺佢全家爆佢後門都會拍手叫好
佢今次仲要勒索人7百萬,仲衰撚過班大陸小粉紅
美金。大陸啲人工鬼咁少。
遊戲台始終都係有一班索粉撐tlou2的
講多無謂,課金最實際。
我講班仆街政治不正確黐撚線到勒索人錢,嘩班Sweet Baby同IGN等媒體啲誠信都破撚晒產
唔理種族,所有唔跪DEI, Woke message 既game 我都支持。玩家自己救返個遊戲界。
好彩黑悟空係中國公司,
除非做外國市場或者俾自己人搞, 唔係彩你都傻
Sweet Baby 啲左膠係西方國家就大晒, 去到中 俄 中東 啲國家就淆底聲都唔敢聲,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞