Sweet Baby勒索《黑悟空》製作團隊7百萬

763 回覆
870 Like 22 Dislike
變性人白骨精 vs 全性戀唐三藏
仲有屌個CEO話佢幾年前公開話唔需要女人玩佢隻game
而加兄弟會都變咗做聖殿騎士
師兄篤尿好黃
遊戲界黑社會
搞錯人啦, 謊言加暴力嘅大佬面前做呢啲嘢. 同你教返你老竇點樣屌閪一樣
終於知點解呢個世界有宗教
講開
小粉紅咁鐘意出征
重未見到小粉紅大戰左膠
Sweetbaby個格仲中國人過中國人
咁撚惡?!
柏德之門間開發商騰訊有入股,你哋咪又照買
On9咪轉移話題
咁又點
自己要玩唔計
紅色囉,冇紅種人啦掛
以玩家角度嚟睇,撇除所有咩政治、道德、撐支那產品呢啲問題唔理,我覺得made in China最大嘅陷阱係用家私隱問題,就算外在品質幾好,塊皮下面都永遠伴隨呢樣嘢
一樣米養百樣人!
即係好似關注環保議題係好, 但總會有人借環保議題去謀取私利!
Sweet Baby其實即係借"多元、平等和包容"(Diversity, equity, and inclusion)議題去謀取私利!
咁撚樣搞即係迫鳩支那寶we7 pay出手
都係嗰句支持sweet baby玩野,有咁大搞咁大

呢隻咁嘅嘅馬騮驚
係咪真係咁正我都仲懷疑緊
分分鐘啲打擊感柒又多bug
自己整死自己

但唔會係俾sweet baby整死
私隱上腦撚?!
你玩隻Game人地係咪會開你Cam一路影住你玩?!
點解連啲廠商都驚左佢地?
明明銷量先係最主要目標 先要俾幾百萬佢地
仲要插手改劇本 惡到咁撚樣仲可以生存到
唔撚明
嗱,會講得出呢句嘢嘅人係完全唔會有我提嗰種顧慮嘅,你可以放心放開雙手去擁抱一切支那產品
你不如講下你會有咩資料會傳比遊戲廠商喇!
即係好似關注環保議題係好, 但總會有人借環保議題去謀取私利!
Sweet Baby其實即係借"多元、平等和包容"(Diversity, equity, and inclusion)議題去謀取私利!
小粉紅,小彩虹,都係殊途同歸
所有妄想支配其他人思想,審查創作自由嚟強迫符合自己意識形態的群體,最後都係變成邪惡的獨裁者
你又知我有買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞