Sweet Baby勒索《黑悟空》製作團隊7百萬

763 回覆
870 Like 22 Dislike
敵人反對的,我們就要支持

評分?WFC
只信steam user review
SBI係西方遊戲界已經出曬名臭朵
搞爛好多系列同新IP
不過隻驚本身都鬼鬼地
有真gameplay睇未
對唔愛國嘅中國人嚟講,最大嘅問題係獨裁嘅勇者打敗咗惡龍
對佢哋有咩嘢好處?
如果冇好處,佢哋會希望兩邊互耗,唔會站邊

PS: 只係分析緊唔愛國嘅人嘅利益考慮
咁就youtube search有堆3個星期前既gameplay片
果d係假既?
我信sweet baby做得出,但一個中國人微博嘅po都係唔好跟車太貼好啲
因為已經有另一隻叫燕雲16聲抄對馬,所以悟空抄第二隻
雖然好撚憎DEI,但個source只係一條微博?
你google search下dlsite, fantai
日本一直係sjw重點攻擊對象
咁又點?
做人唔係極端撚乜都盲反
難得有一隻西遊記引伸出黎嘅國際game
就算唔係game迷都好應該同支持劍星一樣
抗衡返依個錯撚哂嘅彩虹旗文化

Anyway中資如騰訊
滲入咗絕大部份遊戲界
係咪乜都唔玩?
笑撚死
成日話fact check
自己曬10秒google下都唔肯
好似劍星一樣
根本game界男人佔咗9成
剩低嘅係極少數女人同家庭

個市場根本唔應該考慮班唔男唔女嘅精神病患者
根本陽謀黎
比日本為首(中韓都食到餅碎)嘅ACG產業搶曬啲生意咪養隊人出黎周圍勒索囉

北美啲art 完全無格都得,日本就少少野都ban
亞洲真係遊戲清泉
唔緊要 呢單嘢鬼佬已經幫手發酵緊
真假唔重要
重點係已經比咗個宣洩口鬼佬去討伐SBI
今時今日仲有人信ign 咩 tlou2都露哂底
2024年
主力買哂亞洲出嘅大作就係最正確嘅選擇
劍星,黑悟空,預購MH
變相公投 無論真定假都代表緊對抗woke 嘅後果就係大賺
就係sweetbaby呢啲死賤種搞到驚界污煙障氣
見劍星咁成功
個個都學佢搵左膠宣傳
劍星,黑悟空,預購MH
Sony兩隻主力game都有wow
睇錯sweetlady
諗呢樣嘢出嚟果班只係起個雞棚堆高個ESG Score攞investment
https://store.steampowered.com/curator/44858017-Sweet-Baby-Inc-detected/

Steam個list del左,唔知係唔係sweet baby搵人搞佢哋搞到del左呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞