Sweet Baby勒索《黑悟空》製作團隊7百萬

763 回覆
870 Like 22 Dislike
你仲撚柒
講到評分呢樣嘢,其實依家個個都可以喺網上睇人玩,當試玩去望吓咪知,仲有人睇呢啲評論?
遊戲都好個人,佢啱玩唔代表我啱玩,要試玩先得
其實依加好多人都信youtuber多過ign
Game journalism = joke
又吹又想抄新聞.......有無
Sweet Baby
都唔柒玩啦!邊到製造?
咁佢哋邊撚到嚟嘅信心可以收幾百萬?
Business model 係收唔到錢就揾人唱衰隻 game?個個都唔理佢就收皮,有邊個傻閪上當?
Gamer 都係毒撚多,政治正確明顯係趕客
根本會打機班毒撚你撚得你班左膠
就出啦!五毛又要老作!Sweet Baby唔係好野,但我就唔鳩柒信會敢打你中國生產遊戲既主義囉!
大把左膠廢物 Reddit 大把人支持戰神呀仔Loki條女變黑人

明明北歐神話
弱智仔,jump 啦,柒撚到
原則問題多於實際影響
我都有識人依幾年完全避開支那產品(佢意識到既就會唔用,唔知既唔計)
係咪真係避開埋私隱送中就真係無法證實
不過住得係香港,身處支那境內搞咁多野都係晒氣
如果因為法律問題ban或者要改 當電車之狼果種,都叫大條道理
但依家係一部份人"話"跟SJW指引就會多人棒場,仲要整到成個勒索鏈
咁就到最後要睇點先最搵到錢
舉個例GOW都有隻黑妹
起碼隻Game係好玩,先保得住個名同銷量
但偏偏愈黎愈過火
為左改而改 但會玩嘅 特別俾錢買game嘅就唔係客群
去到劍星d傻閪game廠先至醒
跟本唔駛理佢地
日本嗰啲先係真正多元
唁好用woke 唛侮辱佢地
我最鍾意嘅series因為咁變老鼠屎
仲有幾個月Konami有冇得執返好啲樣
Maria真係好樣衰啊
執個Model易
但要決定咁做嘅人認錯難
都唔洗睇劍星,你睇霍格華茲,班左膠嘈一輪,出嘅時候人人照玩,係d on9遊戲公司高層唔敢炒SBI d人,係都要搵間垃圾做顧問
https://www.youtube.com/watch?v=CFsxZ_zUG9c
咁就3A 笑撚死 不過識抄Bloodborne都算好有品味
支那不了
玩都唔玩
啲廠要R funding 就要硬食DEI
自己搞唔知幾時會踩到woke 閪條尾 (e.g. JK 蘿琳)
呢個時間Sweetbaby 走出嚟講有批牛肉好平我地專門做DEI 顧問一定可以攞到funding
(其實背後搞DEI 出嚟都係佢地啲人)

咁啲廠就廢事煩當交保護費咁出
因為佢地覺得玩家雖然會屌但係多數人都會含淚
開頭唔太明顯時的確係嘅
搞柒啲女少少, 加啲LGBT人設之類
任何人狼反對意見就直接被cancel 被屈做仇女仇LGBT

整整下啲woke閪勢力越來越大就直頭連劇情都污染埋
玩家終於開始唔埋單
加上開始有知名製作人直接出嚟爆料將Sweetbaby 擺咗上檯面
一般玩家先知原來背後有呢啲勢力搞事
中国人放左個屁
你呼吸緊嘅空氣都係靠中国人
隻霍格華茲本身已經好撚左膠
又黑人又移民又搞gay 又變性人
但就係因為原作者JK蘿琳作為真女權公開反對woke 閪所以啲woke 閪先要cancel 佢, 隻game 只係撞啱時間出所以先要cancel 埋
吓?
黑皮Nigga係猩猩喎, 唔係馬騮
風險無法完全避免但可以盡力迴避
如果以往從冇睇過支那terms而又有用開佢哋軟件嘅人可以求其開個私隱政策嚟睇吓
有啲會白紙黑字寫明,你嘅資料唔會畀第三方、唔會公開、唔會披露…但當被判斷為涉及國家安全呀人身安全,咁就不受此限,我哋鍾意點披露都得
明文寫出嚟嘅嘢已經相當癲,未計支那人整體對保障私隱嘅水平係零
我唔會考慮由支那廠整同營運嘅game完全係因為呢樣嘢
學你講咁,真係原則上接受唔到,唯有喺意會到嘅位避得就避
呢個意識唔淨止對game,更唔淨止對支那人;之前咪有條友喺度整個語音轉text嘢,大把人唔理三七廿一就裝咗嚟用
仲衰過黑社會
黑社會都想你長做長有
如果唔係點收保護費
佢係旨在陶醉做救世主嘅快感
不斷殺雞取卵

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞