Sweet Baby勒索《黑悟空》製作團隊7百萬

763 回覆
870 Like 22 Dislike
你實名,樣同身份證香港政府有晒
你出街係咪要帶頭盔?
正如我講大陸要你呢d資料根本就洗借隻game黎偷你
老老豆豆我係 gay 都好憎呢間公司
成日撚借 LGBTQ 搞呢搞路
麻撚煩搞臭晒性少眾個朵
真係有心就去 fund 啲好玩嘅性小眾 game 啦
有啲 game 根本就有愛情元素又搞到關事
整到啲男角女角柒下柒下都冇引
ign 從來都無
好多年前已經比人爆過啲遊戲排名係收錢比分
白痴啲講句
你朋友嘅全名 電話地址 訊息紀錄
一個人打嚟講到你全名生日住邊加幾個朋友嘅名
已經係一單高級騙案

人少少你不如認自己係弱智
講真睇 rain world 同 tlou 2 就知 IGN 係 shit
有冇收錢都好
都肯定係垃圾網
你真係幾白痴
正如我講, 你呢d資料大陸要幾多有幾多
如果你擔心人地用幾年時間整隻game出黎係為左偷你呢d資料(先唔講點解你打機會入你全名生日住邊加幾個朋友既名)
咁你真係白痴得好緊要
唔覺得佢弱智, 雖然你講既風險係有機會發生,但機會好微
例如近10年我冇專登為左保護個人資料而避開大陸game/app, 但依10年都冇發生過你講既事
當然你可以夾硬話點知5年後會唔會遇到單高級騙案, 不過數據上可以睇到發生既機率真係極低
而你日常生活其實好多事都有遇上危險既機率, 例如搭車
但斷估你唔會為左避免交通意外, 而專登去唔搭車, 甚至你依世人曾經做過更多風險更高既事
所以講到尾, 好多人對隻game反感既主要原因都係「中國」, 多過真係安全問題, 好多時避開政治因素唔提, 只係為左令自己既說法理性d
黃屍就係咁撚賤!
香港用戶係透過Steam買<黑悟空>,用腦諗下都知,游戲商最多知道你既Steam ID,游戲選項同在線時間!
d賤黃咁撚驚好心刪撚左個Steam Account佢喇!
Steam Account咩資料都送撚左比美國喇!
賤種黃屍:美國佬睇我資料有咩問題?拜登要睇我資料既話,我Mark大個屎眼比佢睇都得喇!
其實尊重同唔歧視就係對DEI最好既表現!
下下都做到出曬面,就會有畫蛇添足既效果,長久下去實會令人反感!
冇撚有錯,成日記錯刺客黑人扮武士屠殺東亞人係依間,原來係“指導”silent hill2度搵

由gamer gate果兩條八婆開始俾啲仆街覺得收陀地“指導”有利可圖,變曬成個寄生蟲產業鏈,一定唔止sweet baby同依間咁少,擲鳩低佢裡面啲人名就啱架喇
隻野到時等破解啦
無論Ign 同大陸game 兩邊都唔好站邊
我兩邊都唔想比錢佢
得啦
知你係on9仔
政府要你資料 係用來監控 但係低下d人都會搞秘load
所以成日有資料lacking
而商人要你資料係用來 賣比d 推銷公司 or 其他行騙集團 or 暗網
你唔好奇d 奇怪電話 點解會知你資料咩
Capcom一時時
睇下隻SF6
破佢老母解咩
浪費時間
唔玩有乜損失?
未賣點得個吉
Santa Monica 都中,點解唔見naughty dog ?
講緊大陸要你資料你係冇得避
要避應該要去投胎了
"人地花咁多時間咁多錢整隻game係為左攞你打機時俾到既資料攞去賣俾人"
呢個point你點睇?
我就覺得仲on9過太陽能電筒
如果佢地真係花咁多心機就係為左攞我d打機資料, 咁抵佢地攞囉
無啊 有人想課金 咪咁比條crack link 佢囉
你叫d好奇人士唔好玩 反而有反效果
講真 任何 中原文化 無論電影 game 我都唔會接觸
根本就唔係我口味 味野三國 戰國 西遊記
我完全唔知係咩野
game廢還game廢
sweet baby係閪中之霸呢個係事實
竟然無Marvel?!
你睇the last of us 2就知佢哋唔需要”指導”啦
自己裝返隻Wireshark lookup 下d network traffic 去左邊啦
Check 下 你有咩野api 比邊個程式 用緊啦
你自己無知 基本方法比左你啦 (我咩野都唔知
YouTube上面 好多人都會講點做)
如果都咁唔自愛 我都無辦法
cut上網搬去荒島未?
如果都咁唔自愛 我都無辦法
有firewall 都唔撚用唔撚set
有vpn 換下location 都唔識
無知真係大撚晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞