Sweet Baby勒索《黑悟空》製作團隊7百萬

763 回覆
870 Like 22 Dislike

咪8月出囉 吉你老母咩
保護費真係大生意
最好有人將全部管理層整個名單,依家只係得同 Sweet Baby 有關係嘅 game list 唔夠做
建議sweet baby 親身去中國宣傳woke撚文化,成個中國重係男尊女卑,14億市場呀
正解

而家最大問題係班撚樣坐大曬,發展曬成個business model出黎,一係visa/master醒覺同班撚樣劃清界線,一係繼續俾佢寄生搞到烏煙瘴氣,一係成個行業收皮,一係另開所有平台

我諗大部分玩家都只係想啲驚個風氣去返gamer gate果兩條八婆禍害人間之前咁
更新下你個印象啦
仲吉
之前已經有試玩
依家已經有預購
黎緊8月準備出啦
唔鐘意支那game唔係問題 我都唔鐘意
但用錯誤資訊黎9up駁咀就柒撚到燶
Cancel culture
其實而家有信心守得住既真係得後起既中韓,日廠都開始跪跪地
不嬲都係雙重標準
我鍾意就係黃

老實講
如果真係支那game不了既話,應該可以唔洗打機
unreal engine 背後都係騰訊
黃屍: 騰訊只係有EPIC 40%股份姐, 大股東仍然係鬼佬, 根本唔駛抵制!
大陸好過歐美。
依家歐美左膠女權妖惡亂舞。
真,第二集就算送都一撚定唔會玩
痴撚線

你低能定仲坐緊? 定不嬲其實無留意開想加兩嘴扮獨醒撚
屌你,馬騮都性別歧視
殿堂人物小島秀夫都話好期待黑悟空,希望你會改觀。
https://x.com/Kojima_Hideo/status/1799284232675852365
真心一問 理論上可以偷到啲咩個資?
steam應該都會有審查
買ps5版既話可以偷啲咩?
美好回憶留心中唔好俾佢污染就算

naughty dog依間公司出既驚我諗我以後都唔會幫襯,就算俾佢出多次uncharted都一撚定變woke game,啲woke驚留返俾woke撚玩就好,唔好預我,廢事頭痛得黎仲要洗眼
大陸理撚得你 淨係中國預訂量都夠cover
簡單一句即係dei陀地

不過其實wfc
斷左個internet
根本冇傷害
對啲廠嚟講
交咗保護費, 隻game 可能會比人屌, 可能會賣得差少少
唔交保護費, game 都無得你出
你係老闆你點揀?
(naughtydog 呢啲自甘墜落另計)
食屎啦sweet baby
冇乜關係
小島秀夫唔係香港人,政見又可以唔同,全部唔代表你
點解你需要同佢嘅期待一致
想問the last of us 2 係咪都係比sweat baby 搞到咁
所有unreal unity engine整既驚全部唔洗玩
naughtydog一早woke哂
你睇件Neil Druckmann
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞