Sweet Baby勒索《黑悟空》製作團隊7百萬

763 回覆
870 Like 22 Dislike
仲要隻黑人刺客低銷量
好多人話抵制唔知真唔真
但最低限到亞洲玩家唔應該買
sweetbaby 正SB
要不是中國.......
最可惜stellar blade唔係全平台 如果唔係個銷量一定好爆
北歐人邊似支那人咁執著 試下唐三藏係女人 唔使平民 國家都炒佢老母家先 當年周星星拍戲改少少悟空都俾人屌到傻
唔係好信steam會跪
Steam 依家hgame 都隨便賣 會因為你一隻game而怕sjw
spin 你老母咩 理得邊間廠整
sjw 無論點都係賤種架喇
同你老母一樣
生唔出仔街邊執你番黎架咋
所以你咪撐囉
雖然似係呢d dei咨詢公司會做既事,但吹到7百萬美金就有d假,如果真應該po埋證據。似係想反擊ign追擊佢哋公司係sexist
有好多上一代既係上 ign 睇, 再買比細路做禮物 大廠唔係傻, 有曬數據同影響力計過先會比錢呢d 公司既 不過亞洲公司主要目標客係亞洲人, 呢種 group 通常都 唔鍾意平呢d 權, 所以先可以話唔駛太怕佢
彌助始終老ip 梗有人埋單 但睇返同上集比跌左幾多就可以知結果 我係度祝福ubi 同sweetbaby 雙雙收皮
呢個po好多傻尻食開屎, 唔揀1碟屎食會死咁
最重要的是拒絕支付起碼700萬美元起步的指導費用

估唔到連登都有 sweet baby
已經叫黑悟空
起碼好過歐美政確game先
講經咩
sjw搞到dlsite,Fantai同pixiv雞毛鴨血你又知唔知
因為sjw搞到visa同mastercard唔合作斷海外市場
日本acg一直係sjw重點攻擊對象黎
以為唔畀錢 遊戲流出
因為steam/epic唔會比錢比技術有比手比去幫手開發宣傳囉
金變態都講到明無sony舊錢同啲人,劍星呢個project唔會做到宜家咁大
有時都唔係單純有無比錢買獨佔
今次拎完sony嘅幫助 開發人員練到功可以用返係以後其他game開發度,呢啲對新廠黎講都好重要

反正宜家都只會係限時獨佔,想PC玩咪等下囉
咁玩多啲黑人醜樣女主 加黑人日本武士 遲多十年睇下有咩game玩得落手再講

遊戲界左膠化嚴重過支那抄襲 咁都唔識揀真係等食屎

到時隻隻game都整個亞洲男人奴隸 黑人醜樣女主 拳打白人男人 美化黑人加女人 到時記得講

咁撚柒多Game 玩少隻有咩問題
收皮啦賤種
你全家比車撞死就岩
ON9仔 對人不對事
事實隻GAME係整得好 科隆展有實機大把KOL試玩過係正喎
鬼佬全部都大讚 STEAM願望清單長企第一
係得返班眼界窄到傻 唔打機 同埋盲反中國既人先會反
你講碟屎唔少鬼佬大youtuber同steamer都覺得好食
例如Max,Asmong
如果百萬粉youtuber係傻鳩,你就係條連傻鳩都不如既弱智仔
當時都有屌
只係隻game做得好 出完都冇大反彈
其實極右不嬲好鍾意東亞個種思想
單一種族,唔撚理你咩lgbt
有d人都鍾意玩日本廠歐美背景game,因為純白人
真,好耐冇見到有啲咁靚既女主角,對上一次打機爬樓梯爬上癮係2016果隻盜墓者羅拉:崛起,事隔8年又可以係咁爬樓梯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞