[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 XII

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
仲有啲奸角 男二係完全唔知做乜尻
成個人物寫得勁差
德國啲糖係咪用黎俾佢地培養感情
拍完又唔用想點
腎仔識抱B好多,智媛好似抱得好辛苦咁
原來唔係病 多左超能力

點為之爛?
睇黎賢祐平時會照顧下bb,海仁唔知會唔會掛住做嘢,分唔到身,不過呢啲有錢人都係傾向係有工人湊大。

有無人知道做乜德國呢個地方咁重要?重要到海仁要葬喺度,掃墓咪好麻煩,佢哋要成日成黎飛去。
除左係蜜月地點外,好似無再提過?
就算得咁高既小朋友其實都好重 細金咁瘦應該冇乜力
撞車真係勁無謂
本身無啦啦臨大結局撞已經好on9 諗住佢撞完要瞓一陣先啦
點知轉個頭無事仲出埋院去搵海仁
咁段撞車有咩意思 為撞而撞
見過張相腎仔抱B,佢好熟手,個B笑晒應該細個時有幫手揍表弟妹
意義上我覺得都唔錯
起碼知佢地一齊白頭到老

但都明觀眾就係唔太想見到呢d咁真實既傷感野
始終講到金秀賢最後都要孤獨咁過埋下半生一段時間
特別係有另一半既人睇到更加會sad
睇咁多集都係想睇雙金最後幸福快樂派下狗糧
睇下海仁點樣呷醋同哂幸福
點知佢講得咁少
而happy又唔夠happy,sad又唔夠sad
15集賢佑撞車嗰度 金秀賢笑得幾大聲
當係想撮合雙金算
如果我失憶我會拍返片比自己而唔係寫係本簿仔到
現實嚟講就係拍劇難得去到德國 所以安排啲劇情拍多啲鏡頭
按劇情嚟諗 就係德國係白洪度蜜月嘅地方 同埋海仁治療成功嘅地方
加上佢哋行德國墓園嘅時候 海仁話覺得墓園喺啲平時行嘅公園入面幾好 唔會咁孤獨
年代問題

大家可以print出嚟當“表巴”用
唔係話結尾現實唔好
問題係你前15.5集都係超現實架啦
又撞車又失憶又中槍
但突然間結尾有深度係想點
海仁最鍾意既地方?
好似話無憂宮呢個名改得好
最驚又俾啲垃圾內容我哋睇
唔知特輯係播幾耐
失憶呢part我未失過憶真係唔知係點
不過講到海仁連自己個名都唔記得
但一個月出左院就極速返左去做社長都打個突

同埋佢講到海仁check哂失憶前既野
包括同屋企人既關係
但偏偏搵唔返佢自己係記者會拆穿男2威脅佢條片

其實一開始寫佢無左幾年記憶咪算
同埋好心最後寫到佢諗得返大部分啦
而家真係由零開始
金秀賢真係好似同緊一個全新既人一齊咁
呢個年代有咁高收視真係幾難得,網絡時代少左好多人會坐定定睇電視
好好嘅睇後感文 最少係XII置個頂

有預感朴編過多幾年又夾埋netflix撚多次觀眾

OST Part12

終於出晒12首歌
多謝各位歌手唱咗咁好聽嘅歌
等我收到唱片再聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞