[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 XII

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
仲有嘟住個嘴
如果係另一個演員做,可能會覺得好摟打
如果個MV係由佢細個到薰衣草個幕就好
其實再諗返失憶前後嘅海仁
失憶前佢好想佔有賢祐, 寧願死, 都想有返回憶, 寫筆記都叫下一世管好賢祐嘅前臂

但失憶後我明大家所講, 係真係唔同嘅人
會用筆記記住賢祐唔鐘意食豆腐, 鐘意食紅豆粥
寬容左, 係公司見面都唔堅持一齊Lunch

我自己睇, 其實我都鐘意失憶前海仁
但其實失憶後嘅海仁對賢祐更好, 起碼大家係求同一個步伐
而唔係賢祐一味配合海仁
智媛bb個衰妹有少少料到
佢無講到唔同左性格就會有改變, 個重點係失億前後點樣去做返海仁依個角色, 本來唔加失億戲, 佢女主演得無問題, 加左之後佢都係跟劇本走, 好夾硬,唔知點解無啦啦睇完d筆記又要好似扮到記得返所有野咁, 前後戲唔對戲, 好明顯係唔同時間拍剪埋一齊
以為阿爺死前有錄到牛女士音,點知只係道歉
邊會俾你估到佢想點
依家先發現賢佑老豆有做禹英禑個老豆
下,你唔明呀?
有幾多夫婦會短時間內經歷絕症、失憶、老公比車撞、老婆比綁架,然後重要玩槍戰?宜家個問題就係個編劇諗唔到其他正常一D的高潮位or對夫婦感情的挑戰。(就好似某D運動漫畫死都要加D殺人必殺技咁)如果係高手,就算只係一齊煮個麵、一齊行超市、一齊食野都可以拍出細水長流的感情。甚至唔洗kiss唔洗攬,唔洗講我愛你都可以寫得好甜。
最慘係賢哥唱得好聽
但係個心好唔舒服....
死得....真係有啲創傷症...
結局點都死 2034年死又會屌be 活多50年又推進得太快
冇錯所以睇落去冇左之前果種好打情罵俏 對男主果種執着嘅感覺, 失憶後只得返純愛感覺。
50年無問題一下飛走係問題,sip翻10分鐘3年水既事就已經好夠
屌,頭先同自己講要move on唔再諗套嘢,不過嗰句「與你共度時光是生命中的奇蹟」係咁喺腦海入面出現,忍唔到手唔入嚟睇大家講乜
好耐未試過俾一套劇搞到咁
上一套搞到我咁嘅又係金智媛擔正嘅解放日記,不過嗰套結局好好,女主終於解放,純粹係唔捨得套劇完
美條L咩 多慧就真係美人計啦
我對上一次係衣袖紅鑲邊
果陣真係沉到傻成個禮拜睇人分析結局
自己屈住屈住開始覺得係因為冇左套劇既空虛感
每星期冇左個目標....
其實之前一套都冇睇過金智媛啲劇
呢套劇我係因為金秀賢先睇
但係兩個真係太襯.....搞到我唔太想睇返金智媛啲舊劇 啲諗法勁奇怪....
睇落狐狸精後生30年其實都eatable
上面有人post對比圖都算證實到
再等多陣會變左做cp粉
為咗佢先睇繼承者佢係劇入面做大小姐好正 完全唔會令人反感 好想俾佢西
小金只活在他人嘅ig
其實有無諗過,女主都係2034年死
男主自己捱到2074年先死
佢啲手指好靚,戴戒指好好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞