[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 XII

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
睇完原先34年死個結局再翻睇 有d心痛
我想再睇多次

但日頭睇個心會囉囉攣到全日做唔到嘢,夜晚睇又會傷心到瞓唔著

依家連金秀賢首歌都唔係好敢開嚟聽 會諗起最後嗰幕
尋晚第一次睇完嬲嬲地 隔咗個幾鐘又睇多次 只可以話中間加番啲甜會易啲入口 宜家我仲係俾個結局搞到up住up住咁 呢個係咪就係個編劇想帶出嚟嘅效果?
太少甜位搞到好似be咁心嗡
特輯有咩睇,習慣受傷害
睇咗15集白洪既感情之路 結果大結局得咁少講佢哋 唔心嗡就假
Q&A同埋演員分享拍果陣既故事
不過5個分開錄影
翻睇返13集新婚補數
金秀賢首ost配ending好撚催淚
如果netflix可以配埋歌詞落畫面到仲好
一路望住老咗既賢佑一路睇住歌詞 去感受下佢對海仁既愛
無啦 強行變207x年先死 中間根本無咩素材可以用 所以先跳得咁
Netflix有冇得睇
爛撻撻 搞唔掂
就係前面咁甜 後面一野轉去2074先難受

個人覺得個結局可以係洪白一齊變白或者一啲唔知幾多年後嘅生活片 墳墓擺後記 會好啲
雙金自已加戲,唔關劇本事,所以冇放出嚟
但之前係三流之路反而覺得係醫院有幕喊得好假
所以諗諗下就知一開始2034死果個係真
連賢佑爸媽同孫影果張相都係今年4月16先影
d kiss戲cut鳩曬真係dllm
越諗越嬲
至少破咗收視紀錄,可以睇雙金同框
應該真係本身寫佢地一齊多10年海仁就會死所以淨係拍左幾個shot就算

佢依家臨時改結局俾多40年命海仁所以補拍唔到咁多婚後畫面啦
2034 年死 我真係dklm 接受唔到 寜願佢冇做到手術 繼續係間屋仔度生活 起碼唔使俾車撞同中槍

同埋做完手術之後既海仁感覺完全唔係之前果個嚟
男主前世欠左女主好大筆債
我都覺得, 16集醫院同14集房出面喊都唔係幾自然
咁幸福 但係2034過世
真係收刀片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞