[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 XII

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
玩盡啲可以影埋佢落葬
屌,其實講海仁死左或者醒唔到 之後男主發現女主為自己寫日記,之後再去水族館,加埋女主角拍條片俾男主, 一集收視上50唔係問題,之後變左植物人,男主幫佢整墓,點知最後有生命跡象,起返身2個唔講野,

之後女主角第一句:白xx 起字幕起歌

搞鳩掂啦
佢無講點解要搞9佢一家,重點係個仔先岩 應該寫到 因為佢我見唔到自己個仔20年,老屈阿爺, 之後阿爺話係你貪錢,之後一嬲起上黎隊死阿爺, 點知錄左音係支筆 最後1集做關鍵
朴:最近睇咗葬送的芙莉蓮,想致敬一下
想講邊2套 依套我覺得係俾佢呃左我時間睇一開始無飛住睇 之後都飛住睇,
仲要佢係廿幾年前已經步處緊
又想殺人D孫仔孫女
但問題係佢要成功都要佢個仔成材
個仔如果成唔到材巴結到咁多大客
咁搞咁多野都唔知做咩
好好地享下福咪算
都cls
仲有失憶又係on9 玩埋啲咩重遇一百次都依然愛上你 但冇咗記憶代入感真係爭好遠 明明有白血球治療 可以用 係都要寫超音波新療法搞到失憶先安樂
如果有人剪精華就好
巴打屌得好
個結局睇到我ptsd,編劇鋪排到佢哋經歷咁多生死難關,本來期望啲賤人死哂拉哂之後,兩夫婦排除萬難走返埋一齊,會多啲之後海仁逐步記起哂啲回憶甜甜蜜蜜拍住上嘅生活片段,例如係公司互flirt下,一齊孖公仔糖痴豆嘅生活,生小朋友嘅喜悅之類個啲,但點知轉個頭海仁就死鳩咗
孫藝珍:我想同老公咀咀
愛的迫降同呢套
愛的bitch 行 無睇。 未有時間,本來都係追d韓國狗血劇多,但有fd叫睇女王先睇,屌 我都寫得好過佢,
你真心搞笑佢自編自導自演就話姐
兩套都愛情片高收視關佢劇本咩事到底
愛情劇高收視擺明就係演員演技令到觀眾投入吸引到觀眾啦
未貼過

高收視當然係演員嘅功勞 演員都會因此獲利 無論係知名度 薪酬 獎項都好
但其實幕後編劇導演都肯定會獲利 朴智恩下一套劇只會繼續有電視台爭住要 搵到出名演員拍 收視率蒸蒸日上
咪係囉起碼交代下海仁記番以前同賢佑既美好回憶 都好呀
如果唔係賢佑真係好慘,同個失憶既老婆行埋之後個幾十年
變咗賢佑同咗第二個海仁一齊
之前上yt 啲shorts 話sk 集團既太子女係現實中既淚之女王既故事

有冇人知道detail 條片得一半
參與左個概念姐,好似最後係個男出去偷食離婚
https://twitter.com/honghaeins/status/1784725329069932553

啱啱睇到呢個兩分幾鐘嘅edit唔錯
醉了
果個唔係samsung咩 太子女同保安 sk 果個真係太子女配律師
太可愛
講起公司仲嬲!
屌,喺公司相遇都唔撚一齊食個午餐,WTF

只係賢𧙗問一句:你食左午餐未。頂。
我要自己腦補賢𧙗有問過海仁,但海仁話唔得閒啊
因為唔應該咁寫, 要寫2個失憶後生活係無問題,但要cut 左阿爺死 9000億果d位。奸角只要做一樣野就夠 ,又殺人又呃錢,又搶錢,依樣果樣壞事做盡 最後得15分鐘命 --依到寫錯

反正你一開波話佢有病,咪第8集去醫病失億 用左咁多集去講我就死啦,又有機唔死,又死啦,我又唔想死啦,依家又想死啦 天使男仔都想帶我走,最後又唔死,係撚狗

第8集失億 第9-10集搵返同男主既野, 睇男主拍既片 天花板既星星,或者你阿爺俾你支筆 錄返d 手術前既野要知既野ok?.

你要男2扮老公 你就唔撚好咁快俾人睇穿啦又係雷聲大雨點小

根本依套垃圾海仁就要死,你話海仁死左好多人屌, 依家唔知拍d咩出黎就無人屌咩

基本上就係要拍甜啦 又怕俾人覺得自己無深度, 根本無料扮4條。

最好既結局就係女主起身叫男主個名 男主喊到屎忽鬼咁,之後起歌 拍重婚,生女,結婚後片段,之後黎個片尾,講返海仁花田話自己死左要係邊到起墓,另一個人要接佢 再入老人果part.

是但將第一集結婚果d剪完放返去第16都1可以 拍第一集果陣拍2個shot已經夠剪
佢ig影無憂宮影得好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞