[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 XII

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
錢又收曬 憑我本事賺既 我做乜仲要同你搞咁多野
龍頭里班人啲劇情真係好多餘
我直頭想佢加添
條女太豬了 好明顯依條女就係靚
最尾一句旁白疊聲勁似韓國啲廣告
我都以為係賣洗衣粉廣告
我覺得係得里長選舉果陣有用 但後尾個交接儀式有啲多咗
根本唔撞都可以寫男主搵海仁 為撞而撞
覺得只係佢哋兩家人相處已夠
之前收視公約同慶功宴都係班韓國網民屌到仆街佢地先肯轉
知唔知點解 ,鄉下拍野拍丫ma

第一集又花田又直升機 成個婚禮,租屋, 水族館 全部都好貴 仲有爆炸 飛車, 封路 。

你唔見佢飛車都一定係夜晚 ,夜晚無車丫ma

根本笑話
薰衣草味洗衣球
韓國邊會有呢支歌仔唱
日本就話套戲夠紅會拍個特別篇電影
所以大結局真係大結局黎
特輯睇個樣都係炒番冷氣播番精華花絮出黎
cut左果D,就真係cut左
新聞話好似400億韓元成本 韓劇制作第5高… 不過最難得套戲R到咁多名牌贊助 第8定10集到已經有新聞賣話回哂本
咁佢係happy ending
不過係寫得唔好嘅happy ending
想問點解唔算happy ending ?
我估藍光都唔會放返出嚟
無筆力但又要寫到好似好有深度咁
大佬你前面先寫完車禍 槍戰 綁架
你後面無啦啦寫得咁悲情
成個觀感過山車咁 而唔係情緒逐漸遞增
成日無啦啦ending嚟嗰狗血紅薯餐
睇到都哽撚死人 叫啲觀眾點接受
佢呢種HE只係單純話男女主角有個好結局 但係完全呈現唔到比觀眾睇
剩係佢自己寫第十五集水族館話一定要搞多次婚禮著多次婚紗
隔一集已經冇左回事
啲人仲要吹佢首尾呼應
都唔好提佢本身設計2034死
依家有無藍光嘅消息
依家寫到懶係有深度又無甜全部靠觀眾自己解讀
佢係he就寫足d比多少少甜
係be就直接寫死海仁/賢仔
唔洗等人ff腦補佢地過得幸唔幸福臨尾係咪賢仔自己幻想

利申:見佢地無死已經收貨無咩大期望
呢張gif係全個大結局最sweet嘅一個scene
日本鍾意咁
藍光版可能有多啲刪減左既畫面
特輯就應該冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞