[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 XII

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
有冇人寧願睇花絮雙金啲甜野都好過翻睇最尾2集
唔好話佢兩個忍唔住

btw究竟導演cut咗幾多雙金嘅戲份講埋啲無謂嘢,例如龍頭里啲三姑六婆,韓國電視劇編劇好似大權過導演,而家搞到除咗劇情狗血仲要拖戲

原來婚禮果到拍到咁detail
拍完又唔放出黎
哇屌 本身都已經下咗火
依家睇到表示
屌你老母朴大媽
寧願將啲時間放係濕鳩配角龍里頭姐妹團
都唔放係雙金到
下?如果係咁有得預知未來 加插入去係on9中既終極on9

拍左出黎完全無幫助 ,只係令d人係咁屌既情節, 將一堆完全無助推劇情既抄埋一碟 。

已經唔想屌了
呢D係佢既作品
2009年:MBC《賢內助女王》
2010年:MBC《逆轉女王》
2012年:KBS《順藤而上的你》
2013年:SBS《來自星星的你》
2015年:KBS《製作人》
2016年:SBS《藍色海洋的傳說》
2019年:tvN《愛的迫降》
2024年:tvN《淚之女王》
星星,製作人,迫降,女王都出名,點可以講無料
事實就係,今鋪咁收得
佢又咁鐘意牙腎,如果兩三年後搵番牙腎再拍
配多個有名氣既女主角
又會再次咁高收視,因為牙腎會好似今套野咁carry
係喎 男主拍嗰條片又冇咗下文
跟本依d位係拍黎引人睇 marvel咁

究竟佢係點紅架 完全鳩黎既
好似成個婚禮流程拍晒出嚟
星星 因為男主,女主。故事垃圾
迫降 因為男主
女王 因為男主女主。 故事極度垃撚圾

事實係佢好彩
如果行櫻花路擺到最尾 拜山同洪白獨白擺後記會唔會好啲 如果要行少甜版本
再寫到佢咁屈機 就同星星 女王 一樣啦 幾年後佢有無咁紅,有無第條仔仲紅都未知
拍出黎俾自己睇 on9仔黎
同意
墓碑個度回應緊蜜月時期海仁見到有個伯伯拎住花拜佢老婆
跟住佢地先討論以後邊個死先 同邊個接對方走呢啲
佢全部出名既都冇咩人記得個劇本 但佢揀演員好勁,佢揀好多pair都好襯
如果係行到尾 之後一唔講野, 個鏡頭一路向上 最多用cg加長條路

洪白根本無撚用可以cut左佢
其實咁樣叫唔叫燒錢?
拍左咁多鏡頭但又唔用
連主角嘅戲份都cut埋係咩玩法
選角唔一定佢簡 佢團隊有錢姐
根本應該要播曬姑姐細佬同親家果啲 最尾行櫻花路 成件事會甜啲
睇嚟會喺特輯播翻晒
其實16集都睇到海仁會有翻回憶連結 只係時間問題
咁諗會合理啲
果然比我前幾日9 up中,連最後一招時空穿越都玩埋
第15集都仲接受到 一撞車嗰下開始爛
完全唔知撞嚟有咩意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞