菲林機討論區

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
買菲林邊度最抵
去開image playground 但係有啲遠
買菲林邊度最抵

同問 之前去過output pro買
不過都係嫌遠通常一買就十幾筒咁買
買菲林邊度最抵

淘寶或者outputprolab會係最好既選擇

Nikon FM2 鴨記貨仔 千八蚊有找
買菲林邊度最抵

淘寶或者outputprolab會係最好既選擇

唔該巴打

之前戈陣買落 好耐冇用過 仲有兩卷未用過嘅菲林

Kodak Colorplus 200
Nikon FE, non-AI 85mm/F1.8

Voigtlander bessa r系?

Thanks 想問下二手body $2500左右合唔合理.
利申:新手求賜教,用緊o記35rc

福仔$2500 咩model?

eBay, R2, 好似好伏
香港邊試好

Thanks 想問下二手body $2500左右合唔合理.
利申:新手求賜教,用緊o記35rc

香港邊試好

呢部應該幾多資料睇 mobile 01好似有
留多啲錢買鏡 至於邊度有機試我就唔知

香港邊試好

呢部應該幾多資料睇 mobile 01好似有
留多啲錢買鏡 至於邊度有機試我就唔知

Thanks

無咩時間影

正嘢

Nikon F3hp ,好鍾意菲林d色
想問下x700 連 50/f1.7大概幾錢先合理?
我見到好似1000-1500都有
大家點睇Showa呢間嘢

利申:新手

有諗過去呢間睇下
唔知佢好唔好
但有好多報道
新手

旺角個地點幾好,上到去都舒服,而且 D sales幾好人,有次同個fd 上去買ae-1, 好詳細咁解釋部機點用
菲林都多,不過論平唔係最平,中下啦
留名

旺角個地點幾好,上到去都舒服,而且 D sales幾好人,有次同個fd 上去買ae-1, 好詳細咁解釋部機點用

菲林邊到最平,同埋想知沖曬邊到平靚正
事關琴日去咗Showa沖曬,第一次
我部fm2塊快門簾比我整淆左

淘寶有人整架

菲林邊到最平,同埋想知沖曬邊到平靚正
事關琴日去咗Showa沖曬,第一次

買就淘寶最平

沖就尖沙咀dotwell,灣仔彩圖麗
有冇人試過淘寶買相機?
見到啲評語好似幾好
有冇人試過淘寶買相機?
見到啲評語好似幾好

買過幾次 其實都ok
不過亦都試過比快遞定集運掟爆左個反光鏡...
玩機多過影相

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞