菲林機討論區

1001 回覆
22 Like 0 Dislike

用緊35rc
DC係未一定要入電

係啊唔過電就用唔到
嗚呀十五十六呀
放一部Minolta SRT101 連鏡 50mm f1.7
放一部Minolta SRT101 連鏡 50mm f1.7

巴打部機condition點 同埋乜嘢價位
btw lihkg幾時先有pm
正Post留名

點contact好😂

點contact好😂

啱啱亂開咗個gmail: pugtooone@gmail.com 你用email contact我啦 唔好阻住其他巴打
用緊nikon f100 之前用d700所以好易上手
contax g1用家留名

點contact好😂

啱啱亂開咗個gmail: pugtooone@gmail.com 你用email contact我啦 唔好阻住其他巴打

Ok emailed

Nikon FM2 28mm f3.5
Fujicolor
有冇人去過filme買機?想知好唔好

用緊35rc
DC係未一定要入電

係啊唔過電就用唔到
嗚呀十五十六呀

咩價位?
Btw 買部全manual 既穩陣d

Fujicolor

你去邊度scan?咁好色既?
新手想買入門機
有咩推介
om-1 ?

Fujicolor

你去邊度scan?咁好色既?

金鈿
新手想買入門機
有咩推介
om-1 ?

OM1 ok 丫
想要A Mode 咪OM2 囉
不過OM2 唔用記得轉去Off 同B 快門
唔係走電好快...或者拆電池

求解答,上佢fb page,有啲comment 好差
香港邊度買菲林平? 定係上淘寶?

聽講間野賣到好貴,好搵笨

用緊35rc
DC係未一定要入電

係啊唔過電就用唔到
嗚呀十五十六呀

35sp在此留名
利申:成日outfo

聽講間野賣到好貴,好搵笨

我見到我想買個部特價
有無人想放x700?有意收部用
香港邊度買菲林平? 定係上淘寶?

淘啦
有無人想放x700?有意收部用

早兩日講就介紹個fd 你識
佢放左x700 連50 1.7
600蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞