菲林機討論區

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
Dotwell 網站話有得沖電影菲林

緊野啲人又惡, 又沖左我成個月

rf 撚留名

RF 撚留名too
10張有7張走哂焦 睇黎黎唔岩玩手動對焦

寄一寄去台灣要咁耐
個呀姐真係超惡,做乜咩都得罪佢咁

寄一寄去台灣要咁耐

果條正仆街婆啦。有一次,我拎筒film 去沖,佢好惡咁同我講 "你唔打開佢我點知你沖乜" ?

我即屌爆佢,仆你個街,無打開個菲林筒都要俾你閙?我俾錢你沖架屌你老母。

跟住個男人解圍。

穩陣就set 160,不過其實就算去到100大部分情況都唔大問題
set 400既話會變左under一格

Thanks 巴打

btw你係負片/黑白先好咁玩,正片就咪攪

多謝教路
冇錢玩正片

寄一寄去台灣要咁耐

果條正仆街婆啦。有一次,我拎筒film 去沖,佢好惡咁同我講 "你唔打開佢我點知你沖乜" ?

我即屌爆佢,仆你個街,無打開個菲林筒都要俾你閙?我俾錢你沖架屌你老母。

跟住個男人解圍。

我見過外賣佬送野食黎都比佢屌

寄一寄去台灣要咁耐

跟住個男人解圍。

我見過外賣佬送野食黎都比佢屌

去灣仔彩圖曬好過啦

rf 撚留名

RF 撚留名too

M6

去灣仔彩圖曬好過啦

而家貴到負擔唔到
尤其我影黑白
新手用緊Pentax spotmatic 同holga 120
依家係outputpro 度沖相 各位巴絲打有冇其他沖相好介紹?

我係金鈿沖 都幾好
咦,再入佢網站原來無左⋯不過showa好似有

showa 啲野好貴
機械機機身個塊蒙皮要用咩膠水黏?
我個塊有少少翹起左

網站有呀,上個月先沖過 dotwell ECN2 $80 沖加scan
showa 快有少少 好似80定85

寄一寄去台灣要咁耐

跟住個男人解圍。

個呀姐長期M到 男人正常好多

showa 啲野好貴

我都覺好貴,前兩日上去見d機都少殘但又賣得貴,見到部唔太靚仔f3都賣2000幾近3000。不過果度菲林價錢還可以,無output pro咁平但都算係咁,沖scan價錢都算中等價位。

showa 啲野好貴

我都覺好貴,前兩日上去見d機都少殘但又賣得貴,見到部唔太靚仔f3都賣2000幾近3000。不過果度菲林價錢還可以,無output pro咁平但都算係咁,沖scan價錢都算中等價位。

咁岩我都上去睇過f3 ,千尾-2千幾都有。價中上。巴打搵Nikon 可以搵二手區某Nikon專家,好似好多人幫親。但都是好貴(我覺得)
機械機機身個塊蒙皮要用咩膠水黏?
我個塊有少少翹起左

用雙面膠紙

showa 啲野好貴

咁岩我都上去睇過f3 ,千尾-2千幾都有。價中上。巴打搵Nikon 可以搵二手區某Nikon專家,好似好多人幫親。但都是好貴(我覺得)

可能我咁岩睇到佢最貴果部f3。其實我有f3,我果部買入價係1300,所以覺得佢唔新又賣成2000幾好貴。
各位巴打,新手想玩cy mount有冇機可以推介

寄一寄去台灣要咁耐

跟住個男人解圍。

個呀姐長期M到 男人正常好多

個女人真係無時無刻都西面西態度
各位巴打,新手想玩cy mount有冇機可以推介

ST or RX2 la

可能我咁岩睇到佢最貴果部f3。其實我有f3,我果部買入價係1300,所以覺得佢唔新又賣成2000幾好貴。

咁又唔可以咁比。1300真係平到無得再平。而家1300蚊想買到都幾難,日本都未必有。供求問題。肥花果d二手佬賣3千幾都有,炒得仲癲。

咁又唔可以咁比。1300真係平到無得再平。而家1300蚊想買到都幾難,日本都未必有。供求問題。肥花果d二手佬賣3千幾都有,炒得仲癲。

我果部係上年肥花買既,果陣個價都係千幾,估唔到短短一年就炒貴咁多。btw,經buyee上日本yahoo拍賣買唔使2000就有部,只係要take risk咁解。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞