菲林機討論區

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
香港邊度買菲林平? 定係上淘寶?

淘啦

噤返10筒8筒120返黎玩吓先
香港邊度買菲林平? 定係上淘寶?

淘啦

噤返10筒8筒120返黎玩吓先

淘返10筒8筒120返黎玩吓先
有無人想放x700?有意收部用

早兩日講就介紹個fd 你識
佢放左x700 連50 1.7
600蚊

佢咁平 我都搵緊

600蚊

啲舖1200-1500

600蚊

佢咁平 我都搵緊

真係平

600蚊

啲舖1200-1500

呢個價不如玩fe2
有無巴打有用olympus 35dc?
啱啱係imgplayground試過上手好似幾正
但係個假有啲貴

早排先有人係呢間野中過伏,建議check真d
有無人玩雙鏡? Minolta autocord

雙鏡一定係rolleiflex

無錯!係佢用得順手

我都知,但那有錢

其實仲有rolleocord yashica mamiya

其實仲有rolleocord yashica mamiya

但係個個質素rolleiflex先有

我都知,但那有錢

可以玩 Tessar

我都知,但那有錢

可以玩 Tessar

玩tessar 不如諗下ikoflex/ mamiya c330

600蚊

佢咁平 我都搵緊

佢仲有無機放呀?

600蚊

佢咁平 我都搵緊

佢仲有無機放呀?

佢就冇 我就諗緊放Nikon FG 連35-70 f3.5
留名

用緊35rc
DC係未一定要入電

係啊唔過電就用唔到
嗚呀十五十六呀

35sp在此留名
利申:成日outfo

師兄過片有無問題?我部RC有時影到15張左右就過唔到

nikon fm2 color plus 200

mamiya universal fp100c-silk
嘩屌 又有人係遊樂場中左伏

其實呢間野係咪伏開?

其實呢間野係咪伏開?

又咩事

其實呢間野係咪伏開?

又咩事

https://www.facebook.com/groups/hongkongcamera/permalink/1180018188748230/?__mref=message_bubble

其實呢間野係咪伏開?

又咩事

https://www.facebook.com/groups/hongkongcamera/permalink/1180018188748230/?__mref=message_bubble

http://photo.popart.hk/newweb/archives/123211

上埋photonews, 水上單車果part真係笑到gapgap 聲

之前有fd係佢d megasale sale 買部機,第2日即壞,返去無得退,仲話特價品無退換,一係比錢維修。永久black list。 d野貴到hihi ,得D垃圾品拎出黎扮特價。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞