菲林機討論區

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
新手一問
九龍/新界 邊度沖+掃描好?幾錢?
申利:Minolta x700 差幾張影完一筒

旺角outputprolab 掂唔掂

唔掂

請問九龍 / 新界邊幾間掂
我主要沖+掃 (負沖)
同大約幾錢

ektar影到D白人好似中華白海豚咁色

fuji superia premium

又係飽和到仆街,巴打你咩玩法

我鐘意重口味 一般數碼機影唔到嘅感覺

新手琴日買左部minolta XD連MC 50 1.4
部機手感幾正 不過full metal好似好重咁 同埋第一次玩手動鏡覺得裂像好難對焦

黃斑仲撚難

菱鏡仲難
新手想買機
想問nikon fe2定fm2好

我有部fe2你岩唔岩 功能全部正常 外觀ok新

FE 夠啦 FM2 新手未必有心機鑊鑊自己測光

旺角outputprolab 掂唔掂

唔掂

請問九龍 / 新界邊幾間掂
我主要沖+掃 (負沖)
同大約幾錢

我去開旺角金鈿 40蚊一筒
點解outputpro 甘多人上去沖相?

部機手感幾正 不過full metal好似好重咁 同埋第一次玩手動鏡覺得裂像好難對焦

買左幾錢?

算平,沖完即日攞

算平,沖完即日攞

巴打有冇邊幾間沖菲林好介紹?

甘你老母

中哂毒 同數碼機完成兩回事
點解outputpro 咁多人上去沖相?
新手想買機
想問nikon fe2定fm2好

我有部fe2你岩唔岩 功能全部正常 外觀ok新

巴打有無telegram 想要
https://t.me/diulun9dmks

係 啲色真係好撚正
點解outputpro 咁多人上去沖相?

平囉
除左話佢係藍絲之外都冇乜話咩唔妥嘅

係 啲色真係好撚正

ex 與腳膠貓

係 啲色真係好撚正

ex 與腳膠貓

more
10張有7張走哂焦 睇黎黎唔岩玩手動對焦

練習多啲
新手入門 Minolta X700同Olympus OM10 揀邊部好啊

x700

去marketplace 買
個老闆熟Minolta

佢啲X700好似比人掃晒
不過見佢有X600 X370,
其實同X700分別唔大

買左幾錢?

1000連鏡
10張有7張走哂焦 睇黎黎唔岩玩手動對焦

練習多啲

x600 啦 少有
個對焦提示又幾好玩
冇左x700 個p mode 姐

x700

去marketplace 買
個老闆熟Minolta

佢啲X700好似比人掃晒
不過見佢有X600 X370,
其實同X700分別唔大

x600 啦 少有
個對焦提示又幾好玩
冇左x700 個p mode 姐

新手留名,用緊FE
淘緊個鏡頭好緊張驚中伏

算平,沖完即日攞

算平,沖完即日攞

https://lihkg.com/thread/72530/page/1?ref=android
咪有post講囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞