菲林機討論區

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
想請教下咁多位巴打點睇呢部機?

好嘢嚟

點好法啊

你隻手都幾大喎
想問下咁多位巴打點睇 NIKON FG 如果新手入門 易唔易上手呢?

最好啦
又平 又有齊咁多個實用嘅mode

好嘢嚟

點好法啊

你隻手都幾大喎

正常男仔手size

好嘢嚟

點好法啊

你隻手都幾大喎

正常男仔手size

Gay test

呢部算喺耐用,唯一缺點喺開機一定要篤兩下熄閃光燈。

呢部算喺耐用,唯一缺點喺開機一定要篤兩下熄閃光燈。

果個年代好多呢d傻瓜機都係咁
佢地用意係俾家庭用,所以一定要開

有得熄閃光燈又會記住setting既通常都係俾資深少少用家
大家都係mju ii, 呢部就差啲喇
$30 @ 深水埗地攤

$30 @ 深水埗地攤

肥花賣幾百
有成套原盒R1s係手,有無人要?
好似都係買左160蚊
$30 @ 深水埗地攤

肥花賣幾百

zoom 喎 唔係定焦喎
都幾百?
好似都係買左160蚊

正wo 想賣幾錢
Tiara + mju

Negative用開Pro image同ektar
好似都係買左160蚊

我收,幾錢?

咁多人用fm2
好似都係買左160蚊

正wo 想賣幾錢

Check完如海棉無爛,原價或一舊都得啦,都係擺係度無用
好似都係買左160蚊

正wo 想賣幾錢

我出夠兩舊,今晚/聽日旺角fast trade

咁多人用fm2

最近多人吹奏嘛
事實係幾好用, 不過都唔值依家個價

正wo 想賣幾錢

Sorry原來係R10

Sorry原來係R10

照殺

Sorry原來係R10

照殺

聽日先得~
Tg catsguidetothegalaxy
屋企有部古董cosina cs3........呢到全部都講contax nikon canon pentax.........完全唔識用部cosina cs3.... 有無巴打知呢部野點.....老豆既古董...無用最少25年
屋企有部古董cosina cs3........呢到全部都講contax nikon canon pentax.........完全唔識用部cosina cs3.... 有無巴打知呢部野點.....老豆既古董...無用最少25年

上網搵Manual,無乜辦法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞