[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo/e-reader好(17)暨交流區

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
想請教下你係去kobo.com還是台灣樂天rakuten.com.tw買書?
如果係後者,冇台灣信用卡係唔係俾唔到錢?
kobo 地區轉台灣
Amazon 有trade in option
第一代paperwhite 仲值5鎊加20% discount
趁spring deal paperwhite discount
90鎊就換到新機
身在英美的網友keep住用kindle無得輸
想問下用saga 既師兄師姐,你地部機會唔會睇睇下間中㩒個翻頁制冇反應,要㩒個mon翻多一兩頁先正常,又有時會翻頁時,變左連射不停自動飛頁?我想知係saga問題,Kobo本身問題,定我部機既問題,好煩
謝謝!
有,㩒制冇反應,同不斷飛頁都有
5磅
食個KFC都無左
知唔知libra2有冇呢個問題? 攪到我有d想轉返kindle 不過實體制又真係正
冇聽過,但詳細要睇下有冇libra 2用家答
我用libra2冇遇過呢個問題
所以平時勸人唔好買 sage sosad
留名
想問下kobo 定readmoo 啲書好啲
文石 海外版
我都係 見到人問一定叫佢唔好買 勁多問題 但update攪唔到應該回收跟進啦 中晒伏
書應該冇咩大分别,可能會個别有啲搶先上架
最大應該係部機同有冇得下載Epub嘅分别

機就去豐澤/誠品嗰啲玩下
下載就得Kobo有,但如果你冇呢個習慣嘅,咁兩個嘅分别不大
我都覺
佢個size其實真係幾好
但係硬件垃圾到阿媽都唔認得
我自己覺得kobo會多啲書
之前用Forma個體驗好好
Kobo QC幾時開始變到咁差
仲諗住以後買部代替oasis

Kindle oasis discontinued真係好大打擊
金屬背面、實體掣真係冇得輸
有冇開放式平台電子書介紹? 彩色 8寸到
有啲書想睇KOBO冇上架
文石 tab mini c
有冇人知如果喺英國買kobo 係咪都可以買到台灣同香港嘅中文電子書?

我見台灣kobo 話要背台灣地址先可以買?
有冇人KOBO個SHOP有時會神咗
Search 乜都話未返回任何结果
我都好鍾意呢部
喺又一城拎過上手玩
感覺都好好

想問多款 Mobiscribe WAVE 點睇?格平少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞