[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo/e-reader好(17)暨交流區

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
想要白色
有冇人用Hyread Gaze Note plus,想知道係咪會load好慢?
另外有冇人用緊mooink?有冇得分享吓好唔好用?
部機本身冇咩鑊氣
之後就睇你彩數
未用過e-reader
都有喺kindle, book walker, kobo 同埋 HKPL@Hyread睇吓書
我諗應該得開放式嘅boox啱我

不過kobo個app好唔友善, 又唔想用readmoo只係買個閱讀權
再者, 未清楚自己需唔需要電子筆, 唔識揀咩model好

至於尺吋, 去過電器舖睇過, 6-8吋係最好
如果要睇pdf, 係唔係最好轉做epub, 同埋用7.8"好啲?
黑白同價.
白色無free shipping
係喎
終於入手kobo Libra 2好期待佢到
尼個價又幾吸引
想問kindle paperwhite 5有冇得下載個繁中英漢字典落去
今晚過左12點再去用citi 可能減25美。

如果係仲吸引
我無CITI
部oasis用咗幾年 依家粒電倒水咁
可以點救
想請問各位,
購買了hyread 閱讀器,
是否不能裝其他app來閱讀?(因圖書館有其他閱讀程式,如金閱堂)
如果不能,有沒有一些能裝app的閱讀器推介..??(性價比高)
gaze有google play可以下載其他apps架
咁hyread 係咪裝唔到app??
hyread出嘅機咪gaze囉

不過開放式嘅性格比 可以追返之前啲posts有討論
咁hyread 係咪裝唔到app??
hyread出嘅機咪gaze囉

不過開放式嘅性比 可以追返之前啲posts有討論
因為尋日攞部gaze 出嚟試,揾唔到掃qr code 既位嚟裝app

你部機咩model?

我部機喺系統設定搵返google相關嗰項開咗佢
出返home就會有play store apps
喺play store 再search啦
原生字典麻麻,有冇字典推薦?
Kobo Libra 2 個套有冇邊度有得平D
有無人知轉日本kobo買書係咪都睇到 想買故事書學日文
先睇budget
7.8吋 2000 - 3000都有
再睇你要唔要開放式,定行封閉式自己轉format
同埋要唔要實體鍵轉頁

我最近係readmoo買左幾本書
希望唔好執啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞