[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo/e-reader好(17)暨交流區

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
大家有冇去過bookwalker買書
有冇伏
想買本書200台幣有找咁抵
岩岩到手 Kobo Clara 2E 好唔滿意, 手感幾好, 單手搞掂夠輕細細部
你地休眠多定關機多, 休眠食唔食電?
*好滿意
唔連wifi就唔食電
想請教下想入部kindle係咪直接去豐澤百老滙就得
想請問 海信 hisense touch 抵唔抵買
應該用唔到playstore
我見佢寫有國際版google版 所以問下 1100好似幾抵 聽歌都係主打
買ereader黎聽歌???
點解唔用返手機
佢有3.5 好似又有唔錯嘅喇叭
就係貪佢一部搞掂 同埋我冇用開手機聽歌
不過最大疑慮係 手機睇慣咗 貪玩買多部用2日又擺
本身冇用手機聽歌, 咁點解要買部ereader去聽歌咁新穎
兩年前嘅冷門機種, 仲要低spec, 你有錢想做白老鼠冇話唔得
冇3.5咪冇用電話聽咯
不過應該唔會買 都係貪得意多
即係你用hi-fi或者DAP果類? 本身對音質有要求?
我唔覺得呢部千幾蚊嘅機音質有幾好
出街唔會 跌咗幾條接駁線了
同埋冇得差電 放棄咗
諗住買kindle 11(2022) 用嚟搭車嗰時睇下英文書學英文
想問下kindle 個字典係咪要連wifi /數據先用到?
同埋kindle 11(2022) 已經有字典? 洗唔洗買到paperwhite 先有
想問下kindle 個字典係咪要連wifi /數據先用到?

不用數據

同埋kindle 11(2022) 已經有字典? 洗唔洗買到paperwhite 先有?

本身有,亦可以自己入字典
thank you
Animal farm
Sophie's World
Harry Potter 1
Kobo 有冇一本有實體鍵 又連到藍芽翻頁器
有冇人部kindle個app成日都登入唔到
好煩 因為我唔拎出街 登入唔到就冇得同步返琴日睇到邊
請問kobo libra 2水貨同行貨保養上會唔會有咩分別?
其他又會唔會有咩分別?
我見Amazon平成$400
諗著買水貨算
水貨又點會有保養?
都係
咁其實多唔多野壞?
無保養平$400
用Citi 唔止平400.

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞