[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (47) 我會永遠陪伴著你,米奧莉奈

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
見到有人話異靈個名意思係excalibur
就係到諗有冇機會把掃把可以倒轉玩
炮身做劍柄 掃把位出超巨型激光劍
國產凌凌柒
睇埋機體編號應該係雙關角色Caliban同把劍Excalibur 會變巨型劍真係唔奇
可能要爆到上score 6甚至更高先出到
佢地無睇過初代
Ce 喺擺pose 方面應該算系列之最,出每一招都就晒角度chok 俾你睇
寧願相信家姐放水都唔肯承認狸貓勁
turn a last個集
明明話淨係用過一次劍
點知勁到劍都劈斷你
FF 緊異靈有咩值得 2200 yen 咁貴呢

1. 部機係得咁多料 送個地台比你撐起部異靈/撐埋部風靈格劍
2. 送巨大光束特效件 重現巨炮發射/巨劍展開
3. 刻痕設計做可替換 隨機送紅色/藍色/新顏色刻痕件
係冇意義,只係考慮到佢中意狸貓同前幾集「搶」走米米既人,佢開唔到口話將米米交返俾佢之餘亦都想真真正正咁死左條心,所以佢打完都os :我真係on9
可能我哋屌左幾十個post嘅老害係Seed/seedD老屎忽, 而唔係UC派
集集擺post鳩打, 最緊要型, 劇情wfc = 好高達片
掃把高達今集型到仆街
肯定一出即斷貨
2200yen 既原因係巨型光束特效件
seed根本係無本生利嘅極致
其他高達都要諗個故事出嚟
佢淨出舊膠已經成咋水魚衝出嚟課金
不過多得班水魚笨大先有資金鏈繼續出高達
炒左車咪賣多幾隻自由包底囉
望到勞達同古爾,加埋bgm
即時諗起unicorn 利迪個打靶仔同瑪莉坦
平心而論部gundnode抆四把劍出嚟但剩係用一把同狸貓格劍果下我信係家姐放水
對於而家好多成年人黎講seed 就係佢地既元祖高達,支那尤其如是

正義掹刀出嚟睇落好型但啲動作完全係多9餘
seed劇場版都要靠支那手足出錢先出到
唔係真係比某條友講中要殺埋細佬呀
之後幾部機掹刀都係同一套動作
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞