[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (47) 我會永遠陪伴著你,米奧莉奈

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
應該係唔夠識畫機械人畫

或許大河內係癲,小林寬係弱智

但笨大唔會對冇錢賺呢件事唔出聲

所以唯一理由就冇人手
俾返件白衫佢俾啲自信狸貓啫
佢都係搵個藉口將holder還返比狸貓
包剪揼都得啦 但呢個真係比人屌都似
格劍可以致敬 雖然都係有人唔鐘意
但既然狸貓同米米都和解,古爾都明米米內心其實中意邊個
咁咪當古爾想有個儀式比返個名狸貓
雖然做得好睇D,應該打完大戰最尾兩個用機械人打
反正當下狸貓有無返件白衫都可以過去搵米米
格劍係神主牌,你屌佢就係大不敬嘛

其實常理應該出兩隻新高達對決嘅

不過點睇都似冇人手畫
係冇時間 得返幾集
再打真係唔夠講
其實覺得初根標咁,打哂最終決戰
最尾留小小時間比古爾狸貓打可能大家會接受到
就算sd world heroes 咁,最尾兩話都有偷位
佢打計埋念經咪又係3-5分鐘

依家識畫機械人嘅應該9成係sunrise

依家一開三,一邊水星一邊seed劇場版一邊閃光

想有人就假
仲有境界戰機
同唔知會唔會出落去既sd world動畫
上個月模型展,bandai似乎有心想搞大動作
因為老母同家姐掉低佢 如果佢跟住老母果邊隨時會團滅米米佢地
下集兩姐妹
掉還掉
上集仲話去對話
今集已經話要阻止佢
日本人嘛
其實同集體切腹無分別
仲有seed d啲村雨 神風式撞落智慧女神號
仲有絕症都要衝上戰場燃燒生命
age火星移民總統,絕症末期都上戰場
cls
佢細佬個角色刻畫得好求其
成日偏執係d大家都唔撚明既位到
知道老豆點死唔係去問大佬到底當時發生咩事
而係無啦啦將d仇恨入左白毛數明明聽完應該去搵金毛算帳先啱
宜家每一集啲人物行為好唔連貫
掉返轉我覺得係古古冇放水
佢想私心借個機會阻住貍貓
自己都正正當當咁輸比米米
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞