[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (47) 我會永遠陪伴著你,米奧莉奈

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
同埋曉之車用得好神
人大左就覺得卡卡老豆自爆自己一個禁制咪得,但又唔知點成班人陪佢去自爆
但果陣掛住聽歌又唔覺好大問題
大概鐵騎真係再冇戲份 都講到明鐵騎係咁高score環境用唔到 駕駛員會即死
得卡利班機制唔同 只要上到score 5就冇問題
但佢似用自由起跳, 完全唔關彈射事喎
彈射唔係母艦發射檯果種?
巴打唔好無啦啦起晒鋼, 我唔識喇sorry
大家都J 緊姐
邊個話有FM就冇mg
當年鐵血
seed 既歌真係好聽到,
個場景有唔合理既地方都用首歌cover左
希望米米最後唔好真係立flag同狸猫齊齊整整落地球。而家好撚驚
下集大哥教訓完細佬之後可能5號上戰騎
始終唔係個個揸得到高達
細佬或者大哥應該都揸唔到
今次到米米唱生日歌
唱完狸貓精神入左異靈
最後米米將異靈改建做蕃茄溫室
咁兩樣最種意既野就可以日日都一齊陪住米米
我都覺得戰騎最啱5號
大河內:喔,係咩?Bang!搞掂。

魯魯修都可以Ko完都可以繼續高人氣唔怕既。

劇場版,復活的狸貓
佢意思係 目的要個初速,
母艦彈射就係俾個戰機有初速然後起飛離艦,
自由呢幕就係跳起個一下有個向上嘅初速再飛走,
原理一樣

細個仲用緊錄影帶機,
係咁LOOP自由飛落黎救大天使號個一幕
真係型到震
水星魔 複製基因技術都幾勁,可能最後真係咁
風靈如果玩data lost,我會當大河內技窮,要抄返市之瀨上一套作品境界d橋黎用
風靈+寂靜0,魔王好多

飛鳥都叫打下毀滅高達,仲係屠龍應是惡。風靈直接變魔龍
落地球救大天使先經典
呢集gundam info 最多人睇
型到咁好難怪自由咁好賣
個集直頭係為seed商業價值推上另一個高度

相信個個細個睇完我的志願都係填基拉
哦原來係咁我明啦

救大天使號果幕,
根本係賣模型動畫既教材級畫面
得返2集
我想講除左狸貓阿媽, 仲有黑幕議會
2集點收尾, 唔係真係有第三季掛
當年鐵血垃圾fm唔好提啦
風靈呢隻Fm出得靚到仆街
大河內同你30秒搞掂
我本身都以為水星會咁玩
點知完全唔跟呢套
之前仲FF大哥落完地球下一戰會有播住角色歌用新機開無雙睇
到今時今日睇返都覺得正
個下型到 係賣模型既極致
狸貓其實都幾撚不肖

明知全家被迫害
老母用20年時間去準備報仇 同 復活家姐
然後就為左班新識左一年都無嘅朋友仔倒戈

利申老母黨
我本身諗住狸貓會舞い降りる剣

或者米米會親手將新高達送俾狸貓,啲百合豬排卵都似

所以先話大河內全心同笨大倒米
古古放水理解
但唔理解係點解要決鬥多次
決唔決鬥依下其實對劇情無乜影響

唔決鬥 狸貓都係會說服到米米
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞