[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (47) 我會永遠陪伴著你,米奧莉奈

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
其實我覺得只有大哥係用心經營過成長線
可惜上兩集打金毛又弱智番
跟住狸貓嘅覺醒都好薄弱,揀個無咩交集過嘅角色黎重傷
我唔覺大哥有弱智到
害到自己錯手殺老豆既主謀侮辱你死左冇耐既老豆喎
邊有正常人忍到
福田用歌方面真係好撚勁

呢個真係毋庸置疑
唔緊要,我覺
奧布啲人好on9

但真係睇個陣會喊
要計金毛仲弱智
一個滿腹陰謀既人物 但提到白毛每次都上腦
一路為咗地球人捨身
但最後都係為女膠化
自從seed d開始身為地球人已經係原罪
咁決鬥本身都係交還嘅重要一步嚟嘅 我覺得合理
佢明顯冇放水正面打
輸得心服口服
都無謂再阻佢
由電童開始留落黎既提早播ED前奏,依樣細過果陣好中意
Seed嘅商業成功懷疑可一不可再
快手出劇場版
仲要有名曲襯托,即刻型十倍
https://twitter.com/juridget/status/1670129053519740928
順便出天使與龍新作得唔得

呢套仲正
呢套都係另一種意義上既可一不可再
福田癲得好勻循
21集打後就明點解bandai谷水星模型谷得咁緊要,
套野注定經唔起時間考驗,除左原裝風靈其他實變死貨。

啲人物行為動機全部求求其其。
古爾揸返部舊機然後畀戰騎亂入
對上一個揸剎帝利畀黑色高達亂入嘅已經...
點解人物行為動機全部求求其其就唔好賣呢

點解你哋成日舉啲例子都係毫無邏輯可言㗎呢

Seed Destiny人物行為動機全部求求其其,賣咗廿年仲賣緊,依家準備出劇場版

你話大河內文戲咁耐冇打戲,根本冇心賣模型就話

想問人物行為動機全部求求其其同賣模型有乜關係?
其實點解成日有個幻覺覺得個故事合你口味先賣得出

你買一櫃定成條生產線

我唔係因為你屌呢套野先問,而係我由心想知呢個邏輯何在

大佬劇情出名垃圾嘅Seed Destiny賣到依家喎
魔女 + 掃把 + 大炮
實質master spark
其實我覺得喺datastorm 空間入面開拖個畫面好花
Metal Build炒得最勁係SF同Destiny
賣玩具真係唔需要為笨大操心
弱智度度有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞