[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (47) 我會永遠陪伴著你,米奧莉奈

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
實有S3 S4啦, 仲有堆伏筆得2集唔會完到
地球vs宇宙, gund技術嘅未來(醫療), 古古條地球線

依定諗諗細佬會唔會係S3 S4 中期boss?
好小物臭喎細佬比大佬打完就收皮啦好冇gund做醫療有乜好講,一個畫面講完啦,唔係有人想睇醫療劇掛
唔知係咪官方解釋
話係愛爾蘭特裝機
gundam online叫開拳黃
意譯,傳神
好似高達入面做得boss嘅聲優都有啲分量
細佬聲優除咗我推都未有代表作
應該都係好似金毛咁傻鳩一條
真係出S3應該又有堆新角
打企業戰爭+地球勢力
象霸猴霸鞭霸鑽霸!
依家睇個走向,真花江同四朵金花竟然無人似死
金毛+面具,古魯謝/武士道/W 王子,都係黐線佬
X係趕收工
但呢個係UC撚真正想要嘅結果
聯邦, 宇宙軍, dome, 閃光系統全部一鑊熟
淨低嘅人唔再比新人類呢個傳說束縛靠自己意志前進
最正係舒文同蘭斯洛
呢對致敬阿寶同馬沙嘅宿敵可以握手言和
再各自去重建地球同殖民地
白色巨塔 (高達)
第0話已經演繹左Gund科技既醫療,換曬D器官。

而家Mio佢地繼承舊路,再減少副作用
真花江同4朵金花會唔會出寫實的魔劍
等狸貓同老母重創後收晒兩邊頭
唔係無咁既可能性

睇下米米同sundick deal既野係唔係針對依種情況
狸貓純技術好d 定大哥
一陣爆大冷四朵金花幫老豆做雙面間諜,反向瓦解番議會

四朵金花人氣急升 順便幫立牌促銷
四朵金花水著立牌
反而0 00就易記 敵機淨係記得flag同鐵人
GN-X Ahead
咪就係佢諗得啲嘢太簡單 以為可以帶部冇武裝高達落地球以示友好 結果出哂事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞