[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (47) 我會永遠陪伴著你,米奧莉奈

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
嗰集睇唔到野揸係要有人同佢講邊度有地雷啊嘛,咁一定係二力睇到有危險幫chuchu擋㗎啦,同埋chuchu鋪咁耐都似係代替二力實現做地球宇宙兩邊橋樑嘅夢想
https://twitter.com/be_ne_69/status/1670546768906551296?s=46
立哂flag嗰啲反而可能無乜事
希望迷妹唔使死好好示愛
我都覺得係
連識唔識call score都成問題
當左普通機咁揸

“呢部你都係俾返我地古爾大哥揸”
迷妹重傷反而避過左死亡flag
勞達依家死係自己阿哥刀下既機率仲大
唔解釋乜鳩七人
建國過程
王子係乜水,點解咁似工口工口腐

雖然知道唔係主線,但就覺得炆
但迷妹似死係勞達刀下
呢套唔係鐵血喎 係人都上到score
差在頂到score幾
上到 死啫
um…………..
因為高達上到score 5 就可以唔受QZ影響,所以老母就炸晒啲高達佢?
唔關事 係私下仇怨先炸
冇人上到s5 就算強化人都係到4
蘇係天選之人先上到5
個part我當佢係後日談 本身好似話出電影最後都無出到
最尾反攻同打大佬個段我覺得幾好
所以呢?
利申 N6
"進出宇宙嘅基盤"係指由0到依家咁樣(過去式), 定再進一步開發宇宙(未來)?
我估係未來,可能當年博士希望gund技術可以幫到人克服水星咁極端環境之類
幾時有講過裝左義肢先渣到gundam
gund係用操作義肢既技術去操作一個機械人
但因為操作咁大既機械人同細細隻義肢既信息量完全唔同所以先會燒左個腦
eri4歲無義肢 eri爸爸無義肢 米米渣過風靈 蘇菲同諾雷亞都無義肢
問題就變返點解4歲eri體內有permet,老母見到eri藍痕仲要嚇到賴屎咁 如果係部機即場打入去咁應該好易分到邊部機用咗gund format,s1開始學園就唔使估aerial係咪gundam

之前巴打嘅整合,你睇完都話普通人可以上score我都冇咩好講
義肢係舉例嚟,至少你都係打針or手術將permet注入去你體內先上到score
我一直係話上score唔係揸高達
段估老母陀住eri嗰陣老母體內嘅permet流入去eri度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞