[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (47) 我會永遠陪伴著你,米奧莉奈

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
呢個你岩 點都要幾帕打入身體
但 係咪要去到改造”既程度 定簡單注射
冇人知 因為冇講 如果係後者 就人人可以揸高達

你呢個係好好 人點link到部機
呢點真係冇諗過
等睇柒達連score都升唔到
全程當普通機揸
好感動,已經唔知幾耐冇喺高達討論區見到爭辯設定問題
打針有可能既 但肯定唔係gund義肢或者強化人先比開
但如果打下針就得 即係人人都得囉
我都好撚感動
屌咩機冇印象 節奏垃圾 人都唔知邊個打邊個
回都廢撚事
岩架 揸高達應該門濫低 睇零集呀老豆都知
技術主任 唔駛去到改造自己搵命搏
同埋佢都唔係好妥總公司 將gund軍事化
更何況玩改造
我都係呢個諗法
除非佢遲啲補設定話其實人人上機之前都係鏡頭外啪枝針 就無野好講
佢一路以黎既演出都係data storm直接入腦
依樣應該未必岩
高達只係一部有gund format嘅MS
米米操作到MS嗰part, 無野證明到佢用到gund format嗰part(上/開score)
揸到有幾奇 唔上score 同普通機冇分別
仲要風靈本身係扮普通MS咁入校院
無理由要用gund-format先開到風靈
打打下飛左入QZ個圈
比Eri強搶
1、2、3
媽媽 啲蠟燭好靚
柒到唔敢睇
Eri:吓打手指模就用得喇喎
一陣學XB1(異度神劍)咁
原來每個人個DNA都有個指令變種,最後全世界變哂data storm
乜都唔明,所以我終於知點解炭治郎明明打緊交都要不斷解說
當時件衫同魔靈連住條線 (唔駛打針 靠外服有linkage)
唔知關唔關事
米米有可能係Eri比佢入去先用到?
另一邊5號都係乜都冇開就比Eri用Score趕走
gundam本體都要score
用gund-bit已經要score3
0可唔可以郁真係唔知
人人都俾渣
只係開得高score會死姐
無記錯嘅話, 第一集狸貓搶返風靈嗰下都有條管連返住狸貓

我原本都想用依個point
但係如果gund-format一定有條管入permet嘅話
四金花話風靈係Gundam嗰part就會變智障劇情
搵下有無管咪知係咪高達

都係嗰句, 等設定集
我咪講緊呢樣野 上面話平常人唔比開score呀
真係似會發生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞