試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
拍拖問題又唔係好大,其實出事通常係因為條仔

好似之前 kayan, 而家 yanny 都有拍拖都冇咩影響,ca姐咁大迴響主要都係因為修哥(呢pair我覺得冇問題的,修哥根本係高質alpha male)

但果件 Jay...
同囚真係比較fans向唔係fans好難睇得晒
我知,我意思係堆幕前
Yanny點會冇影響,而家冇影響係因為已經係N年前既事啫,甚至有d人根本唔知佢拍緊
我意思係唔會因為靚女路線拍拖就幻想破滅

Yanny 個影響係關其他因素事啦...
I totally agree with u
一題不剪真係有啲怪
唔係好引到人睇
而家薯茄都有會員直播的撞時間有幾出奇
睇個剪接位,我懷疑佢有,不過剪走咗
一拍拖就勁撚多人出黎酸, 係咪個個梁朝偉先拍得拖ZZZZZ
要成世守寡
Yanny豪哥條線睇落平淡實質好有共鳴,真係毒L同女仔出街好努力嘔都嘔唔到話題既感覺
腎仔同發個度又係好吸引,好立體咁話到俾觀眾聽佢兩個係咩性格既人
修ca個邊就瘋狂耍花槍曖昧,差在未啪啪啪
寡都要結過婚先守到
梁潮偉同Jay之間有好多可能性既....
例如佢同個搵17K既89年痣瘡男一齊,咪會覺得佢好好心地囉...
你同佢擔心,先唔講你唔知jay係點,而家安祖就係鍾意佢,佢廿幾歲人自己負責,而且佢同邊個拍拖呀修擔心先都未到我地擔心
你咁講先發現 係因為510做錯咗動作
覺得個part yanny 有啲尷尷
利申我幾鍾意佢 但都係覺得佢唔係好啱做綜藝
會唔會係牙moon呢 左邊2隻左手1隻右手
右邊全部右手
唔想知e個人嘅野
有牙康頂佢 佢已經 who fucking care
搵到光喇
少理阿爸 好撚正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞