試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
阿冰背晒歌詞先黎 幾有心
其實小薯茄完爆試當真最後都只係輸一分中間發生咗咩事,試當真得粒無敵星其餘時間都係比人㩒住打都差少少追平
小薯茄呢方面真係好識做
一定做足功課先嚟
豪腎跑得慢過人,乜箱都俾人開哂,所有道具喺哂對家,玩條毛咩
不過,幾時開始大家咁重視綜藝輸贏?咁多人討論小薯茄點樣完勝,唔知以為又有十萬蚊分

(呢條片廣告費就應該真係甘啦)
唔係講輸贏係講一邊好有活力一邊冇力,ca yan睇落去仲落力過豪腎起碼投入先
唔知小薯茄會唔會上謝票場?
零老師會否第一次要面對嘉賓?
講做效果可能豪哥仲好少少
許賢呢種好好先生做綜藝係有啲搞唔掂
豪腎無力就梗架啦,Yanny 都係(所以先夾豪哥),講活力4個入面真係得caca
綜藝感心水個人排名
S 慈/kaki
S- kayan
A+ ern9/修/locker
A Ca/yanny/510
A- 豪
B+ 賢/stone/唐
yanny起碼都有暴力場面同落力揸汁喎而且yan ca起碼有少少嘢露豪哥遮咗
原來紋身佬做左保險佬
退埋offsided2023 得翻吧吧同月
有時玩呢d運動game許腎真係有啲似紙牌
許腎都係適合講下經笑屌
caca同Kayan試當真女之中叫做最好綜藝感架啦
之前啲試玩毛都係佢地玩得最好, 最有存在感
慈係忍界大戰同埋今際以派膠, 嘈嚟出位, 其他時候普通啫
其他女仔就更冇綜藝感, 存在感
佢不嬲從來都係保險佬喎
Kaki唔值咁高啦,到而家出左咁多集最有記憶點都係得第一集同修互撚,其他集數都好普通,ca計次數忍者同偵探已經都多過佢
同埋kayan計平均表現都冇可能高過修同locker,都係今制嗰集好睇,之前蝙蝠俠同墨魚都唔算好出色,修locker穩定表現
阿慈係蝙蝠俠修隔離好好睇喎,應該係佢綜藝巔峰(暫時)
條仆街食完女就走人
我鍾意caca多啲,不過又好公道講kayan好過ca啦,ca有時有d位太過認真啦,唔識鬆,好似今集咁已經比人入佢果句,全場玩得幾好都冇撚用,即刻比人放大黎講,要改左呢個位先會好睇
caca 忍界大戰, 連環殺人事件, 今際game2單人牢房都好表現丫
特別 連環殺人事件

kayan就蝙蝠俠同今際game 5好好表現

不過都同意, 俾外界觀感, kayan呢隻收放自如真係always win
睇佢拍劇, 綜藝, 或者簡單訪問下都俾人感覺好舒服
亦都之所以越拋caca越甩
其實係
Locker同修基本上好穩定定勁
佢地又醒又有體能
玩咩GAME都平均有好表現
最做到3分戲, 7分認真玩係佢地兩個
特別Locker啦, 簡直係遊戲王
個ranking純粹個人睇法
不過都成功刺激大家討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞