試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
唯一解就係出長啲,唔好得果幾十秒
出多幾條咪得囉
從來無人規定只可以出一條精華
Locker又有戲拍
reels女帝
就嚟100k followers

好快
阿慈加油
想當年床哥真係好有眼光力排眾議都要幫牙月拉票,今日證明佢係岩既
佢地好似好堅持出一條短咁,好多謝票都大量精華㗎啦
根本可以出多D 精華CUT 又多條片
剪一條精華片片長2, 3分鐘, 加D字幕加D綜藝效果, 已經可以達到宣傳ge作用
咁剪太哂時間(成本效益嚟講)佢直接咩都唔加剩係cut幾段爆嘅出嚟咪算
啲fans剪得仲準仲快 直接請佢地剪好過
勁到咁
Moon可能唯一一個花草唔想續約
自己拍reels仲多job
好過留喺試當真淨係搵佢做主持畀人屌
剪直播精華片真係可以學台灣, 由其是有個直播節目叫現在宅知道
control room會有人mark低邊個時間點有punch, 到時方便剪
比較想要LNG 懶熊嗰種
幾個鐘嘅直播剪成半個鐘嘅精華
同埋真係可以好撚高效
魯蛋直播, 貓康邊跟台邊剪
屌佢魯蛋關台唔洗半個鐘條精華片就出左黎, 仲要有字幕有meme punchline
希望成真,我覺得佢同試當真個VIBE都唔太夾
其實佢擺明適合試玩毛類型綜藝,不過試玩毛啲非核心位要留俾啲力捧對象唔會輪到佢,除非真係有墨魚遊戲咁嘅超大型拍攝或者調番轉彈橡筋呢類少人爭嘅小型節目
何求: Am I joke to you?
何求同Moon都不斷搵機會, 創造機會
同試當真保持依家嘅合作關係就可以了
唔同啦,何求應該真係解咗約轉會,要同試當真再合作可能要同暴龍哥傾
fans自發就得姐,佢地開口比錢又唔係唔比錢又唔係,而且真係剪哂啲精華出嚟咁仲使咩加入會員睇,爆嘅場面都出哂
究竟係試當真唔搵佢地簽定係佢地有機會但唔想簽
呢方面無人會知
非冠軍無乜資源 而且出有啲約可能綁你幾年好辣架
簽左無自由 所以唔簽唔出奇
其實又真係唔洗剪曬, 幾個鐘ge直播剪3分鐘足夠, 真係夠吸引D人就Join會員ga啦

依家單靠short或者IG reel 吸引力真係唔高, 剪精華片反而可以再壓榨一下謝票場ge價值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞