試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
要屌就點都搵到野屌嘅, 未肯定安祖拍拖之前就講到要點點點捧, 佢呀點做得好呀, 到知佢拍拖就改哂口風向剩係得樣呀冇天份呀, 明明510不嬲都係比人撚最好笑到想鬧佢又變左嗱豪修都串佢呀
修果段根本唔係咁既意思你要咁曲解都冇辦法

咁所以我咪更加想問你究竟有邊個女幕前係合格囉屌
下 修嗰句你想點解?

校花上得嚟幾次 計埋唔公道
正式幕前計 kayan>510>阿慈都合格 之後yanny好過jessica
睇返0姐條問題問乜
Kayan上謝票既次數未必多過堆校花,至少唔會多過月同安祖
就嚟謝票場表現變左新人審判所

都唔知咁緊張做乜9
其實我覺得游學修as a老闆老師朋友,佢要認真教訓下阿慈,响街訪時比人抽水都唔識反應,呢啲基本自我保護意識都無,佢個mind 真係好撚有問題
根本謝票就係比FANS 睇, FANS 笑得出就已經好成功, 但係耐唔耐就有人搬呀京出黎講
好似好多時都認真教訓架喇,係呀慈成日都聽到一頭問號,次次講親都擘大個口得個窿
你見佢上次話咩訪問葉劉呢啲
修佢地玩膠講笑 得佢一個認真想做
新片封面,510成個莊端兒咁
https://youtu.be/4g8J1y5fU9c
試映劇場《教育件事:被推的石頭》|試當真
彩色 | 2023 | #藝人、#問答、#ETV | 粵語 | 中文字幕 | 5’ |

故事簡介: 做人應否Just Do It的探討。

主演:
Stone @lam__tsz_fung
510 @skuu.i
倪安慈 @ngaionchi_kathy
不是吧…
https://youtu.be/4g8J1y5fU9c
試映劇場《教育件事:被推的石頭》|試當真
6月26日
彩色 | 2023 | #藝人、#問答、#ETV | 粵語 | 中文字幕 | 5’ |

故事簡介: 做人應否Just Do It的探討。

主演:
Stone @lam__tsz_fung
510 @skuu.i
倪安慈 @ngaionchi_kathy
劇場嘅靈壓
後面啲人笑得大聲到
唔好侮辱莊端兒啦屌你
似扮緊楊千燁多啲個紫頭+黑眼影
條片幾聰明,避重就輕,效果幾好
新片趕客casting 睇到個封面都唔想㩒入去睇
大佬,條片個橋係講校花校草,洗唔洗 阿慈 飾 510 咁 CAST 呀
似係 Nero 導
foodboi

dont do it
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞