試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
搵光真係簡而精
宜家睇返,好彩走得早
點會
個時修話佢會加入
全城反對
都強行要加
走得遲了
0姐睇嚟無望呢邊
豪哥拍yanny一句起兩句止咁都叫好睇
好似d毒撚溝女問乜答乜咁 dead air到喊
呀修同jessica個pair反而最自然 完全無尷尬既情況囉

510主持今晚難頂到
證明平時淨係圍內人就佢, 任佢點鳩Kick都照好好咁應佢先run到
今晚一有外來嘉賓真係搞唔撚掂
唔理人地係邊個都照問埋果啲完全冇sense既問題

唔係佢填既詞又問佢點解咁填
又問佢駛唔駛睇提詞器
搞到豪哥都忍唔住串鳩佢
"好似你咁咩淨係渣住que卡"

你係咪好識觀察生活架?
你唱d歌咁貼地有冇擔心....?
你對n9歌詞有咩睇法呀...?
你問乜撚嘢呀
諗起之前有人話510做得好唔駛揾番安祖牙月我就想笑

個個做頭幾次/隔一排做一次都係讚到上天㗎啦,根本呢啲live一定要輪換,以前未有校花校草得阿慈長做MC咪一樣俾人屌
caca yanny係新黎嘅女幕前
但510呢邊手個pose 好唔就手 似佢做錯多啲
尹光個PART 連修都尷尷尬尬咁本來尹光就唔夾謝票個Vibe
新人定咩 豪不嬲都串開佢嫁喎
唱歌個part玩到咁high都算係咁啦!
尹光成七張嘢,班後生同佢傾又好難冇代溝嘅,啲對答我覺得已經叫正常。
要講嘅話,之前家英哥上實謝果次仲尷
其實跳緊其他花係掃PAT 510變左摸PAT PAT
嗰陣又唔覺好多人屌阿慈喎
校花做完好多人讚返佢就見

不過阿慈做嗰排成間公司都沉 幕前又冇依家咁齊人 都好難做
謝票好唔好睇主要都係睇人腳陣容啦 主持救唔到幾多
安祖同ca姐同場 想像唔到會幾悶
呢句冇咩野喎,搶口得黎幾好笑
之前咪試過同場一齊唱candy ball囉不知幾撚好睇真係一拍拖就鳩踩有撚病真係,仲要拉埋ca講
Ca一開頭嚟就悶,之後做謝票場主持表現係唔錯,校花校草live接住洗頭再之後米比超好睇
有k唱個個都好睇架啦 依家有幾可唱k呀
你聽返琴日修都話佢到依家都好少好似同囚入面咁放啦

講嚟講去都係唔知幾耐之前做過一兩次主持好睇同埋上jfft飲酒 謝票場做咗133周喇
屌你咁你講撚曬啦好睇果啲又話個個都好睇,修果句你睇埋0姐問乜先啦,明明係講緊了解多左ca既私下既一面,唔明關咩事,
就算唔講之前,而家ca每次上謝票都有野講,有記憶點,下下都要jfft表現先叫唔悶咁我問返你有邊個女幕前係合格?
上星期成堆花坐係到又唔見你話佢地悶?
最on9你自己上面講謝票好唔好睇係要睇成個陣容,主持救唔到幾多,點知下面就即刻話鳩安祖同ca
修咪講咗佢平時對住鏡頭 包括謝票場呢刻都係唔夠放 做唔到自己 唔明你唔明咩

同埋上星期謝票場我又真係有講其他校花唔好睇
佢兩個都唔在場
唔好屈我睇唔順眼佢地拍拖先話佢地悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞